PALLADIUM magazine - podzim/zima 2013 - page 71

FOTOA FOOD STYLING: ŠÁRKABABICKÁ
69
RECEPTY
ÿHUVWYpKR ORVRVDDGDOåtPRĢVNp U\E\VHçHQHWHYREFKRGď6(()22'6+23
6WHDN]QRUVNpKR ORVRVD VLPĪçHWHGRSĢiW WDNpYUHVWDXUDFtFK
125'6((D812
PRO4OSOBY
4filetyz lososa/čerstvěmletýpepř/
1větší fenykl / 1pomeranč/ 1 lžíce
bíléhovinnéhoocta/3 lžíceolivového
oleje/sůl /čerstvěmletýpepř/
2hrstipolníčku
Fenyklnakrájejtenavelmi tenképlát-
kyadejtedomísy.Nožemoloupejte
pomerančanakrájejtehona tenké
*ULORYDQì ORVRV V IHQ\NORYìPVDOiWHP
plátky.Přidejtek fenykluspolusoc-
tema trochouolivovéhoolejeavše
promíchejte.Dochuťtesolí apepřem.
Nakonecpřimíchejtepolníček.
V trouběmezitím rozehřejtegril.Porce
lososa lehcepotřeteolejem, ochuťte
solí apepřemagrilujte7minut.Pře-
nestena talířapřekryjte fenyklovým
salátem.Můžetepodávatspečenými
bramborami.
1...,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,...84
Powered by FlippingBook