PALLADIUM magazine - podzim/zima 2013 - page 74

72
RESTAURACE
PALLADIA
9SDWĢH
3$//$',$QDMGHWH RSUDYGRYìJXUPHWVNì UiM
5HVWDXUDFH ]GHQDEt]HMt NXFK\Qď ]H ]HPt FHOpKR VYďWD 'RVWDOL MVWH FKXĨ
QD H[RWLNXQHERQD ĀHVNRXNXFK\QL"&KFHWH VHQDMtVW VODYLW QHERPiWH ĀDV
MHQQD NiYX"=GH MH MHQPDOiXNi]ND ] WRKR FRPĪçHWH Y3$//$',8
RFKXWQDW
RYCHLÝOBĚDZČERSTVÝCH
INGREDIENCÍ
Mátev rušnémpracovnímdnu jenpárminut volna,
alenechcete svéchuťovébuňkyošidit?Dopřejte si
zdravýobědči svačinuvpodobě sendviče, wra-
pu, ciabattynebo salátuv
EXPRESSSANDWICH
.
Vše jedenněpřipravováno zčerstvých ingrediencí,
takže semůžete těšit nadokonalouharmonii chuti
pršutu, rostbífu,mozzarellynebo zeleniny. Máte-li
chuť naněco teplého, v
EXPRESSSANDWICH
vám
nabídnou tomatovoupolévkuadalší polévkupodle
sezonní nabídky.
VŠECHNYVŮNĚ
EXOTICKÉ INDIE
Ve stylové restauraci
Chanchala
na vás
dýchnepravá atmosféraorientální Indie.
Ochutnáte zde tradiční speciality severní
a jižní Indie, připravené indickým šéfkucha-
řem, ale i tradiční indickénápoje, čajenebo
arabskou a tureckou kávu. Vychutnat simů-
žete i zážitek s vodní dýmkou. Pokud spě-
cháte, objednejte si jídlo s sebou, restaurace
nabízí i rozvozdomů ado kanceláří.
HITYČESKÉKUCHYNĚ
Nechte se zlákat podzimními novinkami
na jídelním lístku
DELI KANTÝNY
: do stálého
menubyly zařazenypochoutky, jako jsouuze-
nářskáprkénka s uzenou krkovičkou, cibulko-
vou šunkou či paprikovými klobásami nebo
pozvolnauzeným špekem. I velkýhladutiší
český řízkovýpekáčeknebo vepřové koleno
marinované v kantýnském ležáku se zázvoro-
vouhořčicí a jablečným křenem. Děti do
DELI
KANTÝNY
vezměte třebana krupicovou
kaši smáslem a čokoládouOrion. Vprůběhu
podzimu a zimyna vás čekají nejrůznější akce
jako řízkování, zvěřinovéhody či pravá česká
zabijačkana terase.
1...,64,65,66,67,68,69,70,71,72,73 75,76,77,78,79,80,81,82,83,...84
Powered by FlippingBook