PALLADIUM magazine - jaro/léto 2014 - page 70

&URVWLQL V ID]ROHPL IDYDD VìUHPSHFRULQR
PRO4OSOBY
1 větší ciabattanebobageta
rozkrájenánaplátky / 400g
fazolí fava / 50gnastrouha-
ného sýrapecorino (lzepoužít
i parmazán) a k tomudvě lžíce
hoblineknaozdobu / 3 lžíce
olivovéhooleje / 1 lžíce čerstvé
citronové šťávy / sůl a čerstvě
mletýpepř / hrst lístků čerstvé
máty
Troubupředehřejtena 180°C.
Plátkyciabattypotřetez jedné
strany trochouolivovéhooleje,
položteolejemnahorunasu-
chýplechapečteasi8–10minut
dozlatova.Kontrolujte, abyse
ciabattanespálila.
Mezitímpřidejte fazole fava
dohrncesosolenouvroucí
vodouavařte3minuty. Fazole
sceďtea ihnedzchlaďtestude-
nouvodou, abysepřestalyvařit.
Poté jevyloupejte.Dvě lžíce
fazolíodložtestranou, zbytek
nasyptedomísy, rozmačkej-
tevidličkouapromíchejte
snastrouhanýmsýrem,
olivovýmolejem, citronovou
šťávouanasekanoumátou.
Dochuťtesolí apepřem.
Opečenéplátkybagety
potřete fazolovousměsí
aozdobtecelými fazolemi
asýrovýmihoblinkami.
ITALSKÉMENU
6ìU\SHFRULQRDSDUPD]iQVHçHQHWHQDSĢtNODGYNLRVNX
5iM VìUĪ
ID]ROH
IDYDSRGQi]YHP)DYDEHDQVYRGGďOHQt )UHVK)RRGY
0DUNV 6SHQFHU
1DKRWRYìFKREORçHQìFKEDJHWiFKD FLDEDWWiFKVL WDNpSRFKXWQiWH
Y
(;35(666$1':,&+
68
,QVSLUXMWHVH ODKĪGNDPL MDNRVWYRĢHQìPLSURYHĀHĢLSRGåLUìPQHEHP
1...,60,61,62,63,64,65,66,67,68,69 71,72,73,74,75,76,77,78,79,80,...84
Powered by FlippingBook