PALLADIUM magazine - jaro/léto 2014 - page 71

PRO4OSOBY
2 lžíceolivovéhooleje/6 jarních
cibulek/2stonky řapíkatého
celeru/3stroužkyčesneku/
2mrkve/půl většíhokvětáku/
2mladécuketky/75gzelených
fazolek/75ghrášku/sůl
apepř/hrstčerstvépažitky/
hrstčerstvépetrželky/hrst
čerstvébazalky
-DUQtPLQHVWURQH
Vhrnci rozehřejtenamírném
plameni olivovýolej. Přidejte
jarní cibulkunakrájenou
na kolečka, řapíkatý celer
nakrájenýna tenképlátky
a česneknaplátky apomalu
dustedoměkka asi 5minut.
Častomíchejte, aby zelenina
nezhnědla. Přidejtena kostič-
kynakrájenoumrkev aduste
další 2minuty. Přilijte 1,5 litru
FOTOA FOOD STYLING: ŠÁRKABABICKÁ
ÿHUVWYRX]HOHQLQXSUR WHQWR UHFHSWQDNRXStWHYRGGďOHQt )UHVK)RRGY
0DUNV 6SHQFHU
DQHER
YVXSHUPDUNHWX
$OEHUW
ID]RON\]GH VHçHQHWHYRGGďOHQtPUDçHQìFKYìURENĪ ,WDOVNpSROpYN\
DGDOåt KRWRYi MtGOD VLPĪçHWHY\FKXWQDW YUHVWDXUDFL
/$3,$==(77$
9ìERUQpSROpYN\QDEt]t
WDNp UHVWDXUDFH
812
RECEPTY
vroucí vody a vařte5minut.
Přidejtehrášek aostatní zele-
ninu (květák, cuketky, fazolky)
nakrájenounamenší kousky
a vařte6–7minut. Dochuťte
solí apepřem. Polévkupodá-
vejte s nasekanými bylinkami.
69
1...,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,...84
Powered by FlippingBook