PALLADIUM magazine - jaro/léto 2015 - page 71

)HQ\NORYìVDOiW V RNXUNRXD ĢHGNYLĀNDPL
PRO2OSOBY
1 větší nebo2menší fenykly /
1/2okurky /5 ředkviček / 1 stonek
řapíkatéhoceleru/2hrsti polníčku/
1 hrst řeřichy / šťáva z 1/2citronu /
2 lžíceextravirginolivovéhooleje /
sůl ačerstvěmletýpepř
Fenykl, okurku, ředkvičkyaceler
nakrájejtenavelmi tenképlátky.
Dejtedomísy spolu spolníčkem,
řeřichou, přidejte šťávu zcitronu,
olivovýolej, sůl apepř. Na závěr
opatrněpromíchejte.
ÿHUVWYRX]HOHQLQXSUR WHQWR UHFHSW ]DNRXStWH Y VXSHUPDUNHWX
Albert
'DOåt VNYďOp ĀHUVWYp ]HOHQLQRYp L RYRFQp
VDOiW\Y\]NRXåHMWH Y
EXPRESSSANDWICH
D
NUDEFresh& Juicy
RECEPTY
69
FOTOA FOOD STYLING: ŠÁRKABABICKÁ
1...,61,62,63,64,65,66,67,68,69,70 72,73,74,75,76,77,78,79,80,81,...84
Powered by FlippingBook