PALLADIUM magazine - jaro/léto 2015 - page 75

FOTO: ARCHIVRESTAURACÍ, KAVÁRENAKIOSKŮPALLADIA
RESTAURACE
ORIENTÁLNÍ STYLMÁ
JMÉNOCHANCHALA
Pokudchceteobědvatstylově, nemělibysteminout
restauraci
Chanchalanapatře+2
nabízející indické
aorientální speciality.Vobědovémbufetu, otevřeném
od 11do 17hodin,mátenavýběrzečtyřhlavníchcho-
dů,dvoumasovýchadvouvegetariánských,dálezde
najdetepolévku, saláty, omáčkychutneyavýběrneal-
koholickýchaalkoholickýchnápojůzavýhodnéceny.
Kromě tohoovšemmůžetevybírat i zcelodenního
menu, kterénabízí i řadu jinýchorientálníchdelikates.
ZASTAVENÍVMcCAFÉ
Pro ty, kteří hledají chvilkukliduvdnešním
hektickémživotě, je
McCafé
v restauraci
McDonald´s (patro+2)
příjemnouoázouklidu.
Nechte se rozmazlit vynikajícími dortíky, frappé
a ledovými nápoji. Dopřejte si pohodlnýapří-
jemnýzážitekvkavárně, kteránabízí prvotřídní
kvalitní kávuzapříznivéceny.
STARBUCKSJEVÍC
NEŽJENKÁVA
Navštivtekavárny
Starbucksnapatře
–1 a –2
(uvstupu zmetra), kdenajdete
nejen široký sortiment kávy zcelého svě-
ta, ale i bohatývýběr sladkéhopečiva, zá-
kuskůa sendvičů, spříjemným servisem
baristůaosobitouatmosférou. Návštěva
ve
Starbucks
jevícnež jenomkáva, je to
zážitek, kterývám zpříjemní zbytekdne.
MAKAKIKO
Večeřenemusí být jenkaždodenní rutina, ale také rodin-
nésetkání, schůzkaspřáteli či objevování novýchchutí.
Tovšesi dopřejtevsushi restauraci
MAKAKIKOna
patře+2
. NajdetezdevČeskuzcelaunikátní koncept
running sushi: sedíteu stolupodél pohyblivéhopásu,
kdekolemvásdefilují studené i teplépochoutkynama-
lých talířcích. Vyberete si podle svéchuti a sestavíte si
vlastní originálnímenu. Přejemevámdobrouchuť.
MOŘSKÉLAHŮDKY
VNORDSEE
Restaurace
NORDSEE (patro+2)
– to je syno-
nymumpro ryby adarymoře. Stejně jako jinde
ve světě i vČeské republice si
NORDSEE
získává
stále větší oblibuprvotřídní kvalitou a čerstvostí
svýchproduktů. V širokénabídcenaleznete ryby
pečené, uzené i grilované, plodymoře, křehké sa-
láty, křupavébagety anepřebernémnožství příloh,
lahodnýchomáček adresinků (ty si sami vyberete
a zkombinujetedlemomentální chuti análady).
Abystemohli vedle klasiky, jako jebageta sma-
tjesemnebogrilovaná treska, ochutnávat pořád
73
ODPOLEDNÍ POTĚŠENÍ
HLAVNÍ JÍDLODNE
PŘÍJEMNÉZAKONČENÍDNE
něconového, pracují kuchaři z
NORDSEE
stálenanových kreacích s rybami! Přijďte
jeochutnat, restauraceNORDSEE vás
srdečně zve.
1...,65,66,67,68,69,70,71,72,73,74 76,77,78,79,80,81,82,83,84
Powered by FlippingBook