-DKRGRYR OLPHWRYi OLPRQiGD
PRO2OSOBY
100–150gčerstvých jahod /50ml limetové
šťávy (2 limety) / 1/4 lžičky stévienebo 1 lžíce
medu / 1 hrst čerstvémáty /0,5 l perlivénebo
neperlivévody
Jahodyopláchněte, odřízněte listy. 2 jahody
rozkrojtenačtvrtkyadejte stranou. Zbytek
jahoda limetovou šťávuvložtedomixéru.
Přidejte stévii nebomeda rozmixujtedohlad-
ka. Přilijte 100ml vody, promíchejtea směs
přelijtepřes sítkododžbánu, abysteodstranili
zrníčka. Džbándoplňtezbývající vodou.
Přidejte lístkymáty, rozkrájené jahodyaznovu
promíchejte. Vpřípaděpotřebydoslaďte.
Podávejte s ledem. Sklenicemůžeteozdobit
plátkem limetya lístkymáty.
ÿHUVWYp MDKRG\ OLPHW\ PiWX LPHGQDEt]t
VXSHUPDUNHW
Albert
ÿHUVWYp RYRFQp åĨiY\QHMHQ
V FKXWt MDKRGRFKXWQHMWH WDNpYNLRVFtFK
Fruitisimo
D
8*29$ÿ(5679ÉäħÉ9$
FOTOA FOOD STYLING: ŠÁRKABABICKÁ
RECEPTY
71