PALLADIUM magazine - jaro/léto 2015 - page 72

3VWUXKSHĀHQìV FLWURQ\D UDMĀDW\
PRO2OSOBY
1většínebo2menší vykuchaní
pstruzi / 1citron/sůl ačerstvě
mletýpepř/2snítkyčerstvého
tymiánu/2větvičkycherry raj-
čátek/extravirginolivovýolej
Troubupředehřejtena 180 °C.
Dopřiměřeněvelkéhopekáče
vložtepečicí papír. Pstruhy
opláchnětepodvodou, osuš-
teadejtedopekáče. Zobou
vnějších stranazevnitř rybu
osolteaopepřete. Dovnitř
rybyvložtekolečkacitronu
a snítku tymiánu. Polejte tro-
chouolivovéhooleje, přidejte
rajčataapečte20–25minut.
Rybupřendejtena talíř
apřelijtevypečenou šťávou
z rajčat. Ihnedpodávejte.
([WUDYLUJLQROLYRYìROHM SURGiYiQDSĢ RGGďOHQt )UHVK)RRGY
Marks&Spencer
5\Et VSHFLDOLW\RFKXWQHMWH
WDNp Y
NORDSEE
D
MAKAKIKO
.
70
1...,62,63,64,65,66,67,68,69,70,71 73,74,75,76,77,78,79,80,81,82,...84
Powered by FlippingBook