Tipy na sportovní a turistické oblečení, které dýchá a bude vám slušet

Česká značka oblečení a obuvi ALPINE PRO vznikla již v roce 1996. Dlouhodobě spolupracuje s nejlepšími českými sportovci na vývoji nových materiálů, které pak uvádí na trh ve formě oblečení a obuvi ve svých nových kolekcích. Po čem byste měli tuto sezónu sáhnout vy? Hlavně po kouscích, které jsou nejen funkční ale i dobře vypadají!

Kromě široké škály vybavení pro veřejnost zahrnující bundy, kalhoty, funkční spodní prádlo, trika, outdoorovou a sportovní obuv, batohy a doplňky, ALPINE PRO od roku 2009 navrhuje a vyrábí také kolekce pro Český olympijský tým. Při nákupu výrobků značky ALPINE PRO tak víte, že se jedná o kvalitní kousky, protože je nosí i olympionici. Vybrali jsme proto pro vás následující tipy, které by vám z aktuální kolekce ALPINE PRO neměly uniknout – ať už si půjdete zaběhat, nebo se vydáte na výlet.
 

BĚH

Kraťasy

Tyto sportovní kraťasy využijete při všech venkovních aktivitách, jako jsou plážové sporty, běhání, in-line bruslení, ale i při běžném nošení ve městě a v přírodě. Mají pohodlný přiléhavější střih, všitý pas do gumy se stahováním, 2 přední kapsy a reflexní potisk. 

1_2

Rychleschnoucí šortky REDEK, ALPINE PRO, orientační cena 649 Kč

Boty

Boty NELS jsou kvalitní sportovní obuv určená zejména pro běh a sportovní chůzi. Mezipodešev EVA má vyšší hustotu a tím zajišťuje stabilitu a tlumení dopadů. Dokonalá pryžová podešev VIBRAM naopak neklouže a má dlouhou životnost. Oceníte i vnitřní anatomickou PEP stélku s antibakteriální úpravou, která omezuje množení bakterií a nepříjemných pachů. Moderní syntetický materiál doplněný o velké množství reflexních prvků se navíc velmi dobře udržuje. 

2_2

Běžecká obuv s antibakteriální stélkou NELS, ALPINE PRO, orientační cena 1 699 Kč

 

TURISTIKA / OUTDOOR

Bunda s membránou

Prvotřídní outdoorové bundy DUNAC a AXAT na první pohled zaujmou nápaditým designem, kombinací výrazných barev a dokonalým zpracováním. Díky použití vysoce kvalitních materiálů, speciálních úprav a membrány jsou bundy nepromokavé, prodyšné, větru odolné, a navíc velmi pružné. Nezklamou vás v náročných podmínkách při horské turistice, trekingu i při ostatních venkovních aktivitách. Mají anatomicky tvarovaný střih a rukávy pro pohodlný pohyb, podlepené švy, kapuci se stahováním, odvětrávání v podpaží se zipy a prodlouženou zadní část s regulací šířky. Nechybí ani kapsy se zipy na drobnosti, reflexní potisk na předním i zadním dílu a na kapuci pro vaši lepší viditelnost za zhoršeného počasí. 

3

Zelená bunda s membránou PTX DUNAC, ALPINE PRO, orientační cena 3 999 Kč, žlutá bunda s membránou PTX AXAT, ALPINE PRO, orientační cena 2 999 Kč

Mikina

Pánská outdoorová mikina přiléhavého střihu je vyrobena z hřejivého a velmi pružného materiálu EASY OUT a rychleschnoucího materiálu COOL-DRY. Využijete ji při všech venkovních aktivitách, jako je cyklistika, in-line bruslení, turistika, lezení či treking, ale také při běžném denním nošení. Má dlouhé zapínání na zip, reflexní potisk s mimořádným odrazem světla a praktické kapsy se zipy. 

4

Rychleschnoucí mikina GAWAN, ALPINE PRO, orientační cena 1 399 Kč

Tričko

Triko REVIN je více než z poloviny vyrobeno z ovčí vlny merino. Tento materiál nabízí vynikající prodyšnost, antibakteriální vlastnosti a unikátní termoregulaci. Hřeje při nízkých teplotách a uvolňuje teplo a vlhkost při vysokých teplotách. Navíc je jemnější než běžné bavlněné materiály. Při sportovních aktivitách oceníte přiléhavější střih, který vás nebude omezovat při pohybu, pružné ploché švy a krásné dekorativní kontrastní prošití. 

5

Tričko z merino vlny REVIN, ALPINE PRO, orientační cena 999 Kč

Extra tip

A pokud chcete někomu udělat radost sportovním kouskem oblečení, ale netroufáte si vybrat konkrétní produkt, darujte voucher ALPINE PRO.

6

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejně ALPINE PRO nebo na jejim e-shopu, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a značka ALPINE PRO
 

#vsechnastories #fashion #lifestyle #muži