Tipy na stylové dárky pro každého člena rodiny

Advent přináší nejen nadšení z blížících se vánočních svátků, ale také otázku – co letos koupit rodině? V Palladiu pro vás máme odpověď. Nahlédněte do našeho nákupního průvodce, ve kterém najdete tipy na stylové vánoční dárky pro mamku, tátu, ségru, bráchu, děti nebo vaši drahou polovičku. 

Pro mamku

Dejte mamince najevo, jak moc jste ji za všechno vděční luxusním a hřejivým dárkem z kašmíru. Dvoubarevný set čepice, šály a svetříku se stojáčkem s copánkovým motivem ruční výroby seženete v prodejně Falconeri v patře 0.

matka

Svetřík se stojáčkem z kašmíru Ultrasoft, Falconeri, orientační cena 13 999 Kč; Dvoubarevná čepice z kašmíru Ultrasoft, Falconeri, orientační cena 3 199 Kč; Šála z kašmíru ultrasoft, Facloneri, orientační cena 6 299 Kč

Pro tátu

Kožené doplňky padnou ke každému stylu, a navíc jsou proslulé svou odolností a výdrží, kterou muži ocení. Překvapte proto tatínka taškou z pravé kůže, se kterou vyrazí do práce nebo na schůzku jako pravý elegán. Do tašky se pohodlně vejde notebook, diář i všechny potřebné dokumenty a má nastavitelný a odepínatelný popruh na rameno.

otec

Pánská taška z pravé kůže, KARA, orientační cena 4 499 kč

Pro sestru a pro bráchu

Pokud máte sourozence opačného pohlaví, pak určitě víte, jak může být těžké trefit se mu nebo jí do vkusu. Vsaďte tentokrát na klasiku a zabalte bratrovi veselé ponožky a boxerky s potiskem medvídka Ušáčka. Oba produkty jsou bavlněné a budou se příjemně nosit.

Žádná žena nepohrdne kabelkou, protože těch není nikdy dost. Tuto minimalistickou a nadčasovou krásku v trendy hnědé barvě koupíte v prodejně WOJAS v patře -1 a uvidíte, jak z ní bude vaše sestra nadšená.

Sab

Pánské ponožky Misierki, Tatuum, orientační cena 499 Kč; Pánské boxerky Misierki, Tatuum, orientační cena 999 Kč; Dámská kufříková kabelka, WOJAS, orientační cena 2 899 Kč

Pro dceru

Ať už se vaše kdysi malá holčička vydá kamkoliv do světa, s přívěskem s nápisem Family si vás poveze vždy s sebou. Připomeňte dceři, jak moc jí máte rádi symbolickým stříbrným srdcem z obchodu PANDORA. 

4

Přívěsek srdce s rodinou, PANDORA, orientační cena 709 Kč

Pro syna 

Devadesátky se vrací, a ačkoliv vám možná z módy z vašich mladých let mrazí po zádech, mladí ji milují. Popularitu si nyní získaly především robustní platformy na teniskách. Ukažte synovi, že víte, co je cool a zastavte se pro tento béžovo-hnědý pár v prodejně VANS.

5

KNU Stack Shoes, VANS, orientační cena 2 790 Kč

Pro partnerku

Možná to nepřiznají, ale spousta žen tajně touží po opravdu luxusně vypadajícím pyžamu, ve kterém se budou cítit žensky a sexy. Splňte ji nevyřčené přání s hedvábným kompletem kalhot a topu z kolekce Intimissimi Living in luxe od Jennifer Lopez.

partnerka

Hedvábné kalhoty Living in uxe, Intimissimi, orientační cena 2 899 Kč; Hedvábný top pánského střihu s dlouhým rukávem Living in Luxe, Intimissimi, orientační cena 3 299 Kč

Pro partnera

Někteří muži si neradi vybírají nové kousky, a proto budou mít radost, že to Ježíšek udělá za ně. Tmavě šedá barva a klasický střih dodávají tomuto vlněnému kabátu eleganci, zatímco límec s klopami a vzor rybí kosti přidávají sofistikovaný nádech. Podtrženo, sečteno, ideální kombinace praktičnosti a stylu pro chladnější dny.

partner

Kabát s vlnou, RESERVED, orientační cena 2 799 Kč

Pro mazlíčky

Nezapomeňte na Štědrý den na čtyřnohé členy vaší rodiny a vyberte i jim šik obleček do nového roku. Tuto roztomilou bílou košili se srdíčky nabízí aktuální kolekce obchodu H&M. 

pes

Košile pro psa, H&M, orientační cena 479 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #fashion #zabava #rady #Vánoce