7 kosmetických produktů, které potěší muže na Vánoce

Nejen ženy chtějí být krásné, a nejen je potěší pod stromečkem kvalitní kosmetika. Překvapte letos o svátky svého partnera, syna, bratra, tatínka, kamaráda či kolegu v práci dárkem, za který vás bude jeho pokožka milovat. V dnešním článku najdete inspiraci na 7 nejžádanějších kosmetických produktů pro muže, které seženete v Palladiu. 

Pánská kolínská a sprchový gel Clinique

Každý chlap chce dobře vonět a toto kombo z řady Happy for Men od značky Clinique mu s tím pomůže. Svěží a chladivý parfém s vůní citrusů vydrží na pánském těle celý den. Pěnivý sprchový gel pak může vámi obdarovaný využít jak na tělo, tak i na vlasy, což zajisté ocení.

04

Pánská kolínská voda Clinique Happy for Man, Clinique, orientační cena 1 980 Kč; Sprchový gel 2v1 Clinique Happy for Men Body and Hair Wash, Clinique, orientační cena 1 090 Kč

Denní a noční krém Bulldog Skincare

Ať už má váš blízký suchou, citlivou, mastnou nebo problematickou pleť, značka Bulldog je tu, aby mu pomohla vypadat a cítit se co nejlépe. Darujte mu na Vánoce dvojici pleťových krémů, které se postarají o dostatečnou hydrataci, zklidnění a ochranu pokožky. Oba produkty jsou z více jak 95 % přírodního původu a mají příjemnou vůni.

05

Denní pleťový gel-krém hydratační, Bulldog Skincare, dm drogerie markt, orientační cena 299 Kč; Noční čisticí pleťový gel regenerační, Bulldog Skincare, dm drogerie markt, orientační cena 319 Kč

Pleťová maska pro muže Dermacol

To, že má aktivní uhlí blahodárné účinky na naši pleť, ví kdejaká žena. Muže o tom ale ještě budeme muset přesvědčit. Ukažte mu kouzlo slupovacích pleťových masek, které eliminují černé tečky a rozzáří jeho pleť. Masku vyvinutou speciálně pro muže koupíte v prodejně Dermacol v patře -2.

02

Ment Agent slupovací pleťová maska, Dermacol, orientační cena 79 Kč

Sérum proti šedinám a vypadávání vlasů Manufaktura

S řídnutím vlasů a šedinami začne bojovat dříve nebo později každý z nás. A pro muže bývá toto období obzvlášť složité. Usnadněte jim ho díky osvědčenému hydratačnímu anti-aging séru na vlasy od Manufaktury. Klinická studie prokázala, že po tříměsíční pravidelné aplikaci narostlo testovaným až 28 200 nových vlasů.

03

Aktivační sérum proti šedinám a vypadávání vlasů, Manufaktura, orientační cena 979 Kč

Olej na vousy Havlíkova přírodní apotéka

Máte doma vousáče? Pak sáhněte po vyživujícím oleji pro každodenní péči o vousy a konečky vlasů. Produkt obsahuje arganový a makadamiový olej, extrakt z rakytníku a propolisu, díky čemuž podporuje růst vousů a udržuje je zdravé a lesklé. 

06

Olej na vousy a konečny vlasů, Havlíkova přírodní apotéka, orientační cena 239 Kč

Rozjasňující oční krém Kiehl‘s

S přibývajícím věkem se začíná únava na náš obličej víc a víc propisovat. Zpomalte projevy stárnutí na jeho pleti a udělejte mu radost zpevňujícím očním krémem od značky Kiehl’s. Produkt vyhladí vějířovité vrásky kolem vnějšího koutku, rozjasní oční okolí a zredukuje tmavé kruhy pod očima.

01

Age Defender Eye Repair, Kiehl‘s, orientační cena 1 290 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa #zabava #rady #Vánoce #muži #pleť