Blýskněte se s minimalistickými šperky

Pozvedněte své jarní a letní outfity na novou úroveň s minimalistickými šperky. Elegantní, jednoduché, a přitom výrazné doplňky dotvoří váš celkový look a dodají mu ten správný šmrnc. Jaké barvy a styly se budou letos nosit? Pojďme se na to společně podívat.

Koktejlový prsten

Šperkařskému světu aktuálně dominuje minimalismus 90. let. Představit si pod tímto pojmem můžete basic trička s džínami a košilí zkombinované s blyštivými prvky. Můžeme vám zaručit, že lesk prstenu Matrix z klenotnictví Swarovski upoutá pozornost opravdu každého ve vašem okolí. Postarají se o to totiž šedé kameny s výbrusem princess baguette, kterými je tento kroužek pokovený rutheniem kompletně osázený.

c2626891-508f-4283-b63d-c1a308a949d7

Koktejlový prsten Matrix, Swarovski, orientační cena 2 950 Kč

Manžetový náramek

Manžetové náramky se vrací na scénu! Jejich hlavní výhodou je univerzálnost a fakt, že sednou každé velikosti zápěstí. Náramky navíc lze navléknout například i přes rukáv košile či svetru. Pořiďte si do své šperkovnice novinku z klenotnictví APART – náramek z rhodiovaného žlutého zlata z kolekce Secret Garden.

21

Rhodiované žluté zlato náramek s 0,03 ct – ryzost 585, APART, orientační cena 19 390 Kč

Perlové náušnice

Pokud chcete investovat do náušnic, které jen tak z módy nevyjdou, vsaďte na perly. Tento jemný šperk podpoří vaši ženskost a skvěle padne snad úplně ke všemu. Nádherné zlaté náušnice s perlami seženete v prodejně YES Jewellery v patře -1.

22

Namiko zlaté náušnice, YES Jewellery, orientační cena 3 650 Kč

Barevný náhrdelník

Pamatujete ještě na období, kdy byly barevné šperky považovány za vrchol nevkusu? Tak tyhle časy už jsou naštěstí dávno pryč. Barvy se s rostoucími teplotami dostávají do popředí i u doplňků, a proto se vůbec nemusíte bát sáhnout třeba po modrých, červených nebo zelených přívěscích. Tento náhrdelník s modrou maceškou rozzáří například celodžínový outfit.

23

Náhrdelník s přívěskem Modrá maceška, PANDORA, orientační cena 2 299 Kč

Masivní ocel 

Ačkoliv by se vám náhrdelník mohl na první dobrou zdát opulentní a rozhodně ne minimalistický, opak je pravdou. Masivní náhrdelníky z oceli vám pomohou decentně zvýraznit dekolt, ať už vyrážíte do kanceláře, na večeři nebo na party. 

24

Náhrdelník BOSS, Klenoty Aurum, orientační cena 5 990 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa #jaro #rady