Moderní technologie prostupují mnoha odvětvími a beauty průmysl není výjimkou. A pokud nejnovější vychytávky spojíte s luxusními krémy, séry a olejíčky, proměníte vaši koupelnu v profesionální salón krásy.

Pleť

Microsite_Jako_znovuzrozena_07Svěží a rozzářená pleť už není jen otázkou pravidelných návštěv kosmetických salonů. Seznamte se se skintech, péčí o pleť s pomocí technologií 21. století. Nenechte se odradit prvotní investicí, která se může zdát vysoká. Ve výsledku vám ušetří spoustu času i peněz za hromady dermatologických produktů. Švédskou značku FOREO a její nejprodávanější produkt pečující o pleť - čistící kartáček LUNA - již není třeba představovat. Ty z vás, které trápí problematická pleť, však zaujme i osobní lampa ESPADA s modrým světlem. Právě to je účinným pomocníkem v boji proti akné. Účinky světelné terapie ještě podpořte novinkami ze světa pleťové kosmetiky, které jsou šetrné nejen k vaší pokožce, ale i k životnímu prostředí.

Microsite_Jako_znovuzrozena_10

ORIGINS Mega Mushroom Soothing Treatment Lotion, SEPHORA, orientační cena 990 Kč, PAI Carbon Star Sérum proti skvrnám na obličeji, SEPHORA, orientační cena 1 090 Kč, NEOSTRATA Repair Intensive Eye Therapy 15 g, Lékárna IPC, orientační cena 1 489 Kč, FOREO Espada - lampa proti akné s modrým světlem, SEPHORA, orientační cena 3 950 Kč, LANEIGE Cream Skin Toner & Moisturizer, SEPHORA, orientační cena 840 Kč, PLANTHÉ Moringový olej zkrášlující 50 ml, Lékárna IPC, orientační cena 449 Kč.

 

Tělo

Microsite_Jako_znovuzrozena_12S teplým počasím přichází období krátkých sukní a odhalených nohou. Zrušte vaše rezervace v depilačních salonech, zapomeňte na bolestivé procedury i na neustálé holení nohou. Epilátor Lumea zajistí bezbolestné odstranění chloupků intenzivním pulzním světlem, které zvládnete sama v pohodlí domova. A pokud nemáte čas vyrazit do exotiky pro krásné opálení, nezoufejte. Přirozeného vzhledu dosáhnete i pomocí samoopalovacích krémů a pěn, které už dávno nezanechávají nevzhledné skvrny na kůži ani odstínem nepřipomínají právě utržený pomeranč.

Microsite_Jako_znovuzrozena_14

Bondi Sands Aero Light samoopalovací pěna, Marionnaud Perfumeries, cena ve slevě 464 Kč, Clarins zpevňující krém, SEPHORA, orientační cena 1 600 Kč, SEPHORA COLLECTION třpytivý suchý olej, SEPHORA, orientační cena 410 Kč, Isle of Paradise samoopalovací kapky, SEPHORA, orientační cena 650 Kč, GOODIN jemný tělový peeling, Marionnaud Perfumeries, cena ve slevě 423 Kč, Epilátor Philips Lumea Series 9000 BRI958/00, DATART, orientační cena 14 299 Kč.

 

Vlasy

Microsite_Jako_znovuzrozena_16I vaše vlasy, zkoušené mrazy a větrem, si po zimě zaslouží pořádnou péči. Nový sestřih a dokonalou barvu nechte prozatím v rukou kadeřníků, pro foukanou ale už do salonu nemusíte. Seznamte se s revolučním stylerem Dyson Airwrap, který vám s pomocí několika nástavců vytvoří větší nebo menší kudrliny, bohatší objem nebo uhlazený účes. Abyste dosáhla zdravých vlasů, zkuste dodržovat několik základních pravidel. Dávno už neplatí rčení, že pro krásnou hřívu je třeba omezit mytí vlasů na minimum. Spíš, než na počet umytí se zaměřte na původ a složení jednotlivých produktů, které na vlasy aplikujete. Přece jenom do kvalitní kosmetiky investujeme již léta, tak proč bychom vlasy měly odbývat? Před nákupem si prohlédněte jednotlivé lahvičky a snažte se vyvarovat látkám jako jsou sulfáty, parabeny a silikony. Pro zdravý vzhled je potřeba i řádná hydratace, o kterou se postarají speciální vlasové olejíčky. Například novinka na českém trhu, značka GISOU nizozemské blogerky Negin Mirsaleli přišla s víceúčelovým medovým olejem.

Microsite_Jako_znovuzrozena_18

GISOU pečující olej na vlasy, SEPHORA, orientační cena 1 970 Kč, DRUNK ELEPHANT T.L.C. Happi Scalp Scrub, SEPHORA, orientační cena 930 Kč, RAHUA objemový šampon, SEPHORA, orientační cena 940 Kč, OUAI HAIRCARE bezoplachový kondicionér, SEPHORA, orientační cena 380 Kč, GISOU medový šampon na vlasy, SEPHORA, orientační cena 850 Kč, Dyson Airwrap Complete, DATART, cena ve slevě 13 290 Kč.

 

Nehty

Microsite_Jako_znovuzrozena_20K upravenému zevnějšku patří bezpochyby i perfektní manikúra a v teplých měsících, kdy vklouzáváme do otevřených sandálků, je třeba dbát i na hebké paty a úhledně namalované nehty. Přesto lakování v domácích podmínkách může být pro mnoho žen noční můrou a pravidelné návštěvy salonů mohou zatížit naši peněženku. Naštěstí existují moderní vychytávky i vyzkoušené postupy, kterými dosáhnete totožných výsledků. Jak na to? Nejprve nehty vyčistěte a zarovnejte do požadovaného tvaru, pak si ruce na chvíli položte do teplé vodní lázně. Kůžička na lůžkách změkne a pro vás bude snazší její zatlačení. Pak přichází na řadu UV lampa na nehty - vychytávka, díky které budou vaše nehty vypadat jako od profesionálky a vydrží nalakované i několik týdnů. Lampu můžete použít jak na manikúru, tak pedikúru. S drsnou kůží na patách si poradí elektrické pilníky, které bez potřeby vodní lázně odstraní během chvíle nevzhledné kousky ztvrdlé kůže.

Microsite_Jako_znovuzrozena_22

SEPHORA COLLECTION expresně schnoucí olej, SEPHORA, orientační cena 250 Kč, Elektrický pilník na chodidla ETA Fenité 3348 90000 bílý, DATART, cena ve slevě 699 Kč, UV lampa na nehty Beurer MP48, DATART, cena ve slevě 1 129 Kč, DIOR posilující krém na nehty s výtažky z meruňky. SEPHORA, orientační cena 790 Kč, Sada na manikúru / pedikúru Beurer MP41, DATART, cena ve slevě 1 029 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock

#vsechnastories #krasa #zdravi #zabava #rady