Hýčkejte svou lásku

Blíží se Valentýn a vy si pořád ještě lámete hlavu, čím překvapíte vaši drahou polovičku? Máme pro vás hned několik romantických nápadů, ať už jste spolu několik let nebo jste se čerstvě zamilovali.

Není třeba říkat, že o lásku by se mělo pečovat celý rok, přesto je krásné se jeden den v roce zastavit, oslavit společné momenty a darovat partnerce, nebo partnerovi něco od srdce. Ať už je to maličkost, nebo něco, po čem naše láska touží už dlouho.

NEJLEPŠÍ VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NI 

Pro hrdličky

Nebojte se vsadit na filmovou klasiku, kyticí růží a dlouhou večeří při svíčkách uděláte vždy dojem. Čokoládové pralinky arko, plyšový medvídek ze Sparkys a milostná psaníčka. Pro někoho klišé, ale pro mnoho žen splněný dívčí sen. Pokud chcete plusové body, chopte se vaření sami. Špagety carbonara zvládnete levou zadní, o cheesecaku nemluvě a vaše partnerka v tom bude až po uši. Jestli ve vás dřímá kreativní duše, navštivte McPen papírnictví a pusťte se do výroby originální maličkosti. Co třeba ručně psané kartičky s důvody, proč ji milujete nebo společné fotografie popsané jednotlivými zážitky? Ty si na počkání můžete vytisknout v dm drogerii markt. Vsadit můžete i na zábavné dárky z Albi a svět her Albi, jako je erotická hra Nevinné hrátky deluxe, která vás zavede do světa vášně a fantazie.

Microsite_Hyckejte_laskupsd_07

NEVINNÉ HRÁTKY DELUXE, Albi, cena ve slevě 899 Kč, Plyšové zvířátko Medvídek béžový s mašlí 30 cm, Sparkys, orientační cena 399 Kč, MOMENTY ŠTĚSTÍ PRALINKY, Arko, orientační cena 1 190 Kč, Kytice Red velvet, Holandské květiny, orientační cena 840 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Pro zamilované i po několika letech

Po pár letech vztahu máte tradiční dárky za sebou a je třeba přijít s něčím originálním. Pak se přímo nabízí kniha „Co na tobě miluji“ z LUXORU. Na téměř sto stránkách si připomenete společné vzpomínky. Od prvních dovolených, přes sdílená tajemství, až po vaše úspěchy. To vše doplníte fotografiemi, básničkami, jednoduše čímkoliv, co budete mít na srdci. Je téměř jisté, že uvidíte slzičku dojetí v oku vaší partnerky. Druhý tip je jak pro muže (či ženy), kteří chtějí hýčkat své partnerky, tak i pro ženy samotné. Valentýn je ideální příležitostí pořídit si něco intimního, svůdného a krásného. Právě taková je nová kolekce Intimissimi, plná jemných krajek, řemínků a rudých tónů. Máme tu ještě jeden nápad pro odvážlivce, kteří se nebojí svůj intimní život okořenit erotickou hračkou z EROTIC CITY. Nesmíme zapomenout ani na prstýnky, třeba ty zásnubní! Jestli si vaše partnerka až nápadně často prohlíží svůj levý prsteníček, nebo vždy zpomalí krok u klenotnictví, není na co čekat. A navíc, neexistuje víc romantický den v roce, než je právě svátek zamilovaných. V ALO diamonds čeká bohatá nabídka zásnubních prstenů, ale i jiných luxusních šperků.

Microsite_Hyckejte_laskupsd_10

Co na tobě miluji, LUXOR, cena ve slevě 177 Kč, Tanga ve Stylu 80. Let Heart Beat, Intimissimi, orientační cena 369 Kč, Korzet Carioca Heart Beat,  Intimissimi, orientační cena 1 449 Kč, WOMANIZER MASÁŽNÍ STROJEK - 2GO, EROTIC CITY, orientační cena 3 999 Kč, PRSTEN ALO GEM SIMPLICITY, ALO diamonds, orientační cena od 50 001 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Pro dlouholeté manžele

Co pojmout letošní Valentýn netradičně? Místo láskyplných dárků si věnujte nezapomenutelný zážitek a vyrazte za teplem. Vydejte se na Maledivy s bohatým podmořským životem a nekončícími bílými plážemi. Na ty, kteří místo pláží touží po velké metropoli plné památek s divokým nočním životem, čeká thajský Bangkok. Anebo si užijte rozmanitou dovolenou v Egyptě s potápěním i výlety pouští na motokárách. V Blue Style vám vyjdou vstříc a naplánují s vámi dovolenou podle vašich představ.

 

NEJLEPŠÍ VALENTÝNSKÉ DÁRKY PRO NĚJ

Aby to partnerům nebylo líto

Teď pár rad pro vás, dámy. Nejlepším dárkem jste pro partnera samozřejmě vy sama. Překvapte ho svůdným prádlem, připravte si pro něj nezapomenutelnou masáž a váš muž vás bude na rukou nosit.

Pokud by vám přeci jen bylo líto nedarovat partnerovi na svátek zamilovaných alespoň maličkost, máme pro vás pár rad. Muži mnohdy ocení praktické dárky, jako je oblíbená voňavka a kolínská voda, nová košile s manžetovými knoflíčky nebo jinými luxusní doplňky či drobná elektronika, například sluchátka do uší. Projděte DOUGLAS, SEPHORU, DATART, ANTHONY'S, GANT a Klenoty Aurum a uvidíte, že vám ten skvělý dárek padne sám do oka.

Microsite_Hyckejte_laskupsd_12

Manžetové knoflíčky MONTBLANC, Klenoty Aurum, orientační cena 6 900 Kč, Klíčenka BOSS, Klenoty Aurum, orientační cena 1 750 Kč, DIOR Sauvage Parfémovaná Voda, SEPHORA, cena ve slevě 2 499 Kč, Sluchátka Apple AirPods Pro 2021, DATART, cena ve slevě 6 990 Kč, Classic Slim Tmavě Modrá Košile, ANTHONY'S, orientační cena 2 490 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

#vsechnastories #krasa #fashion #lifestyle #rady #muži