Jak se opravdu dostat do formy

Patříte mezi ty, kteří s každým Novým rokem vysloví předsevzetí začnu zdravě jíst, pravidelně cvičit a alkohol jen příležitostně a pak po pár měsících se sklenkou v ruce přemítáte, kde nastala chyba? Tentokrát to může být jinak! Připravili jsme si pro vás několik rad, jak konečně dosáhnout kýžených cílů a dostat se do formy.

Ten pravý sport pro vás

Nutíte se do běhání nebo vám hodina jógy přijde jako věčnost? Pak to nejsou ty pravé sporty pro vás. Základem je, aby vás daný pohyb bavil a vy jste místo hypnotizování hodinek během lekce s nadšením odpočítávala minuty do začátku další. Třeba se najdete v plavání, hraní volejbalu, nebo si zamilujete skupinové lekce ve Form Factory Palladium. Profesionální trenéři vás provedou světovým konceptem Les Mills, při kterých propotíte tričko i posílíte svaly, přenesou vás do Latinské Ameriky při taneční lekci zumby, nebo s vámi natrénují základní cviky fitness. Pro kompletní nabídku navštivte oficiální stránky Form Factory. Pojměte leden jako měsíc, během kterého zkusíte co možná nejvíce sportů a lekcí. Jakmile najdete ten, který vás bude bavit od začátku do konce, máte vyhráno. Předsevzetí se bude držet samo a vy po pár týdnech uvidíte první výsledky.

Najděte si parťáka

Začátky jsou vždycky těžší a přijdou dny, kdy byste raději ležela u filmů, než dřela v posilovně. Proto je dobré mít parťáka, který už vás z postele vytáhne. Přece byste ho nenechala ve štychu! A kdo je ideálním parťákem? Může to být partner, kamarádka, nebo osobní trenér, se kterým si padnete do noty. Odborníky v oblasti fitness najdete právě u nás ve Form Factory Palladium.

Oblečte se jako sportovec

K udržení motivace pomáhá i nové sportovní oblečení! Zainvestujte do nové soupravy, ve které se budete cítit ve své kůži. Nejenže správně vybrané funkční oblečení a kvalitní obuv zvyšují váš výkon, ale pokaždé, když si ho vezmete na sebe, vám dodá motivaci a vy si vzpomenete, proč to vlastně celé děláte. Zastavte se v prodejnách PUMA, ADIDAS nebo Under Armour Brand House a najděte si kousky, ve kterých se budete cítit krásná a silná zároveň.

Microsite_Zpet_do_formy_10

PUMA x HELLY HANSEN Women's Running Bra, PUMA, orientační cena 1 899 Kč, PUMA x HELLY HANSEN Women's Running Tights, PUMA, orientační cena 2 299 Kč, BOTY 4DFWD, ADIDAS, orientační cena 5 299 Kč, PLAVKY TREFOIL, ADIDAS, orientační cena 899 Kč, LAHEV YOGA GRAPHIC STEEL 0,75 L, ADIDAS, orientační cena 699 Kč, Kompresní kraťasy Under Armour HG Armour Bike Short-PNK, Under Armour Brand House, orientační cena 999 Kč, Bunda Under Armour Recover Woven Shine FZ Jkt-PPL, Under Armour Brand House, orientační cena 2 899 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Zdraví začíná uvnitř

Týká se vaše novoroční předsevzetí i změny ve stravování, ale bojíte se, že zdravý jídelníček znamená nudné pokrmy, které vás sotva zaplní? To se pletete. Základem jsou čerstvé a kvalitní potraviny a přesně takové najdete v supermarketu Albert. Ale co z nich vykouzlit? Ani tady vás Albert nezklame. Každý měsíc totiž vydává nové číslo vlastního magazínu, jak v tištěné, tak online podobě, kde vedle tradičních receptů najdete i ty odlehčené. Pochutnat si můžete třeba na lahodné lososové bowl, houstičkovém věnci s rozmarýnem a vločkami nebo na celozrnných cookies. Aby se vám předsevzetí plnilo lépe, projděte vaši spíž a zbavte se sladkostí a tyčinek se zbytečně velkým množstvím cukru. Jejich místo zaplňte zdravými dobrotami z NUTREND store. Můžete sáhnout po proteinových tyčinkách s příchutí skořicových šneků, ořechovém krému Brownie, po směsi na zdravé proteinové palačinky nebo odlehčených chipsech. Kdykoliv vás bude honit mlsná a hormony převezmou kontrolu, budete připravena! Jídelníček můžete obohatit i kvalitními doplňky stravy a vitamíny, které vás udrží zdravé a podpoří váš výkon při tréninku. Proteinové prášky, spalovače, ale i kolagen pro kloubní výživu a mnoho dalšího na vás čeká v NUTREND store nebo v Lékárně IPC.

Microsite_Zpet_do_formy_07

Cookies z celozrnné mouky s vločkami, Lososový bowl plný zdraví, Houstičkový věnec s rozmarínem a vločkami.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Microsite_Zpet_do_formy_12

PROTEIN PANCAKE, NUTREND store, orientační cena od 27 Kč, DENUTS CREAM lahodné ořechové krémy, NUTREND store, orientační cena 189 Kč, Proteinová tyčinka DELUXE, NUTREND store, orientační cena 49 Kč, HIGH PROTEIN CHIPS, NUTREND store, orientační cena 310 Kč, 100% WHEY PROTEIN, NUTREND store, orientační cena od 31 Kč, Barnys Triple blend EXTRA SILNÝ 700g, Lékárna IPC, orientační cena 1 233 Kč, FAT DIRECT SHOT, NUTREND store, orientační cena 39 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Posilovna u vás doma

Stydíte se v posilovně? Se cvičením můžete začít i v pohodlí domova! Lehce si vystačíte s podložkou, ke které se dají přidat fitness gumičky, jednoruční činky či závaží na kotníky. Svůj trénink můžete vést podle nekonečného množství videí na YouTube, od klidného cvičení Boho Beautiful Yoga až po výbušné tréninky s maximální tepovou frekvencí s nesmrtelným Hoy Millionaire. Pokud byste chtěli svoji domácí posilovnu vymazlit ještě víc, přidejte kettlebell, zátěžovou vestu nebo masážní válec. S tímhle náčiním dosáhnete perfektních výsledků i u vás v obýváku. Veškeré vybavení pro domácí posilování najdete ve SPORTISIMU nebo u výše zmíněných prodejců.

Microsite_Zpet_do_formy_14

Lifefit ČINKA VINIL 2KG, SPORTISIMO, orientační cena 219 Kč, PODLOŽKA CAMOUFLAGE YOGA, ADIDAS, orientační cena 1 899 Kč, ZÁVAŽÍ NA ZÁPĚSTÍ / KOTNÍKY, ADIDAS, orientační cena 649 Kč, Lifefit KETTLEBELL VINYL 6KG, SPORTISIMO, orientační cena 469 Kč, Sada fitness gum Spokey EMRA, SPORTISIMO, orientační cena 299 Kč, Zátěžová vesta CAPITAL SPORTS MONSTERVEST MONSTERVEST 20 KG, SPORTISIMO, orientační cena 2 199 Kč, Lifefit JOGA ROLLER A11 45X14 CM, SPORTISIMO, orientační cena 549 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Pište si své pokroky a dávejte si menší cíle

Vyhoďte ty džíny z mládí, které představují vaši cílovou rovinku. Raději si kupte nové, o pár velikostí větší, ve kterých se cítíte skvěle, a spolu s nimi deník z LUXORU nebo Albi, do kterého si budete zapisovat všechny vaše úspěchy a pocity s nimi spojené. Pokud si dáte za cíl, že za půl roku uběhnete maraton, a přitom se momentálně nutíte i do krátkého běhu, pravděpodobně to vzdáte, protože se cíl zdá nesplnitelný. Místo toho si řekněte, že následující měsíc půjdete alespoň jednou týdně běhat. Vyberte si den, kdy svítí sluníčko a vy se cítíte skvěle. Je větší pravděpodobnost, že vás běh bude bavit a vy si do deníku zapíšete, jak dobrou náladu jste ten den po běhu měla a kolik se vám toho povedlo uběhnout. Deník můžete doplňovat fotkami, recepty, čímkoliv vás napadne. Kdykoliv pak budete mít chuť to vzdát, podíváte se na dlouhou cestu, kterou už jste ušla a motivace se rázem dobije.

Microsite_Zpet_do_formy_16

Růžový korkoblok, Albi, orientační cena 99 Kč, Fitness diář 2022 - Moje cesta za zdravějším JÁ, LUXOR, orientační cena 379 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

PS: Pokud máte doma váhu, zbavte se jí. Je to o pocitu cítit se silná a krásná, nikoliv o cifrách na displeji.

#vsechnastories #krasa #zdravi #mňamky #detox