Nejkrásnější romantické letní vůně, které musíte mít!

Jste věčně zasněná s hlavou v oblacích a nejlépe souzníte s něžnými tóny květin a ovoce? Tyto vůně vás uchvátí svojí jemností i nadpozemskostí tak, že je budete chtít! Nevěříte?

Květinově ovocná vůně pro bezstarostný letní čas

L'OCCITANE

Toaletní voda Třešňový květ, L’Occitane, 75 ml (orientační cena 1 430 Kč)

L'OCCITANE | PALLADIUM Praha

Ať už jste u vody, v lese, nebo ve městě. Delikátní kompozice vám připomene svěží letní vánek a přenese vás na svahy jižní Francie poseté stromy třešní. Nechejte se hýčkat kombinací tónů frézie, třešní a konvalinky s hřejivým základem ambry a pižma. Tuhle jemnou a nevtíravou vůni oceníte při každé příležitosti.

 

Únik do světa neposkvrněné přírody

Toaletní voda Louka, Manufaktura, 50 ml (orientační cena 590 Kč)

MANUFAKTURA | PALLADIUM Praha

Snoubí se v ní pestré luční kvítí i šťavnaté ovoce a váš nos pohladí tóny pampelišek, sedmikrásek, fialek, zelených jablek, šťavnatých broskví, ale i ambry a santalového dřeva. Nalaďte se na tuto čirou krásu, zavřete oči a rázem se ocitnete na louce plné kvítí, kde tráva polechtá vaše bosá chodidla a vítr jemně načechrá vlasy. 

 

Naprosto neodolatelná letní vůně květů iris 

Toaletní voda Irresistible, Givenchy, 50 ml (orientační cena 2 290 Kč)

SEPHORA | PALLADIUM Praha

Její hlavní jádro tvoří elegantní květina iris, která je pro svoji čistou a jiskřivou průzračnost často využívána parfuméry. Doplňují ji tóny černého rybízu sklizeného v oblasti Burgundska, které jí dodávají šťavnatost, a cedrové dřevo spolu s pižmem, jež vytvářejí hřejivý efekt druhé kůže. Tuto harmonickou kombinaci si zamilujete, pokud máte v oblibě elegantní květinové vůně.

Náš tip: Vůni – zvláště v létě – nenanášejte rovnou na kůži. Obsahuje alkohol a v kombinaci se slunečním zářením by zvláště u citlivé pokožky mohla vyvolat podráždění. Nastříkejte ji na oblečení či do prostoru a projděte obláčkem vůně, která se tak rovnoměrně rozprostře. Sexy je, když ji nanesete do vlasů, při každém pohození hlavou pak kolem sebe vytvoříte svůdnou auru. 

#vsechnastories #krasa #lifestyle