Nejlepší olejové produkty pro vaši pokožku

Zapojte do své každodenní rutiny i olejové produkty a dopřejte si tu nejlepší péči. Oleje na přírodní bázi budou hýčkat nejen vaši pokožku, ale i duši. Díky svému složení dokáží hydratovat, regenerovat a také ochraňovat přirozenou bariéru. Vyberte si ty nejlepší oleje od předních kosmetických značek v Palladiu. 

Oleje se ve světě krásy staly obrovským hitem a zároveň také univerzálním pomocníkem. Jsou bohaté na vitamíny, minerály a esenciální mastné kyseliny, díky čemuž zklidňují přecitlivělou pokožku, pomáhají nám bojovat se stárnutím a dodávají naší pleti přírodní látky. Oleje ocení především ti, kteří mají suchou a problematickou pleť. Ne každý olejový produkt se však hodí pro všechny typy pleti. Oleje dělíme do skupin dle komedogenních stupňů od 0 do 5, přičemž čím vyšší číslo, tím větší riziko ucpávání pórů. Pakliže trpíte na akné, sáhněte po nekomedogenním oleji, jakým je například arganový či jojobový.

Koupelový olej

V životě každého z nás občas přijdou dny, které si říkají o pořádnou relaxační koupel. Spojte příjemné s užitečným a vychutnejte si horkou vanu obohacenou o koupelový olej Floating Love Island značky Lush. Roztajte blahem ve voňavé lázni s vanilkou, růží a bio kakaovým máslem. 

8

Floating Love Island, Lush, orientační cena 180 Kč

Masážní olej

Nic nepomůže odehnat stres tak jako kvalitní masáž. Pozvedněte ji na vyšší úroveň s exkluzivním masážním a tělovým olejem s vůní růží. Olej se postará o vyživení vaší pokožky, zatímco vy si budete užívat hebký dotek přírody. 

11

Exkluzivní masážní & tělový olej Růže, Manufaktura, orientační cena 339 Kč

Arganový olej na pleť

Věděli jste, že arganovému oleji se říká marocké nebo také tekuté zlato? To proto, že se získává z velmi speciálních plodů argánie trnité v jihozápadním Maroku, a jedná se tak o nejdražší olej světa. Arganový olej pomáhá nejen na akné, ale také při léčbě kožních onemocnění a dodává pleti vitalitu, lesk, sílu a hebkost.

12

BIO arganový olej 30 ml, Havlíkova přírodní apotéka, orientační cena 279 Kč

Olej na vlasy

Trpíte na suché konečky nebo neumíte své neposlušné vlasy zkrotit? Vsaďte na olej na vlasy od značky RITUALS. Produkt obsahuje již zmíněný arganový olej a olej tsubaku, jež se pyšní zklidňujícími a vyživujícími účinky na pokožku hlavy. Tato intenzivní olejová kůra ochrání vaše vlasy před lámavostí, zjemní vaši hřívu a dodá ji potřebný lesk. 

13

Elixis Intense Hair Oil, RITUALS, orientační cena 395 Kč

Odličovací olej

Řekněte sbohem drhnutí obličeje při snaze odstranit zbytky celodenního make-upu a začněte používat odličovací olej z obchodu THE BODY SHOP. Stačí nanést několik kapek na konečky prstů a vmasírovat do pokožky. Olej zvládne odlíčit i make-up očí a rtů. Skládá se navíc z 95 % přírodních složek, primárně z heřmánkového oleje, a je veganský.

10

Odličovací olej Heřmánek, THE BODY SHOP, orientační cena 351 Kč

Olej na rty

Také vaše rty si zaslouží olejovou pozornost. Dosáhněte krásně lesklých, plných a svěžích rtů s vyživujícím olejem s výtažky z granátového jablka. Značka SABON nabízí toto veganské sérum v malém balení, které je ideální na cesty, protože si ho můžete vzít i do letadla.

9

Vyživující olej na rty Natural, SABON, orientační cena 540 Kč

Olej na nehty

Olejíčky považují za zázrak také všichni, kteří si pravidelně dělají manikúru. Zjemňují totiž nehtovou kůžičku a vyživují samotné nehty, které se díky nim stávají pevnějšími. Hlavní ingredienci olejíčku na nehty značky L’Occitane tvoří bambucký olej, který je bohatý na mastné kyseliny. 

14

Olejíček na nehty a nehtovou kůžičku Bambucké máslo Golden Latte, L’Occitane, orientační cena 420 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa #jaro #rady