Objevte svět Niche parfémů s jedinečným příběhem

Uniformita se v dnešní době nenosí. Vynikněte v davu a staňte se nezapomenutelnými díky originální vůni s jedinečným příběhem. Takzvané Niche vůně vznikají jako umělecká díla v rukou vyhlášených světových parfémářů, kteří si svou tajemnou recepturu předávají z generace na generaci. Objevte ikonické luxusní parfémy, které jsme pro vás vybrali z nabídky DOUGLAS.

Parfémy jako symbol luxusu

Niche parfémy se nevyrábí v továrnách po tisíci kusech, ale pochází z malých a většinou rodinných dílen, kde se pečlivě střeží tajemství jejich úspěchu. Vůně tvoří nejčastěji vzácné ingredience pocházející z exotických míst.

Niche parfémy jsou exkluzivní záležitostí díky ruční výrobě a také díky originálním flakonkům. Bývají unisex a za svou vyšší cenu rozhodně stojí, protože narozdíl od běžných parfémů dokáží udržet intenzivní vůni i dlouhé hodiny.

Kilian Sunkissed Goddess

Značku KILIAN PARIS založil v roce 2007 Francouz Kilian Hennessy s cílem nabídnout zákazníkům absolutní luxus. Posuďte sami, zdali se mu to podařilo a vyzkoušejte jeho novou letní limitovanou edici vůně Kilian Sunkissed Goddess.

Vůni otevírá bohatý akord krémově bílých květů tahitské gardénie a smyslné esence ylang yland. Srdce se nese v duchu hřejivé kompozice kokosu a vanilky. V základu vůně se mísí tóny guajakového dřeva a labdana, které jsou pro svou pryskyřičnou, hluboce vibrující a intenzivní smyslnost pro značku KILIAN PARIS charakteristické.

114

Kilian Sunkissed Goddess Refillable parfémová voda, DOUGLAS, orientační cena 6700 Kč

Kilian Apple Brandy on the rocks

Parfém Kilian Apple Brandy je oblíbenou dřevitou a ovocnou vůní, jejímž základem je cedrové dřevo a ambroxan. Vůně dokonale zachycuje dynamickou energii a eleganci Big Apple neboli New Yorku, a především pak jeho legendárního nočního života.

Parfém je dílem parfuméra Sidonie Lancesseura. Jistě vás ale kromě vůně zaujme také flakon, který zdobí emblémový motiv K odrážející a zachytávající světlo ze všech možných úhlů a zlatá plaketa diamantového tvaru s bílou rytinou.

22

Kilian Apple Brandy on the Rocks Refilliable parfémová voda, DOUGLAS, orientační cena 6000 Kč

Molton Brown Wild Mint & Lavandin

Anglická značka Molton Brown odstartovala v roce 1971, kdy si její zakladatelé otevřeli malý kadeřnický salon s kosmetikou, parfémy a vůněmi do bytu. Značka je známá nejen svou kvalitou, ale také šetrností k přírodě a tím, že odmítla testování na zvířatech.

Oživte své smysly se svěží aromatickou vůní Molton Brown Wild Mint & Lavandin, která kombinuje divokou mátu a bylinnou levanduli. Srdce parfému tvoří hřejivý kořen orrisu a charakteristický tón krémového muškátového oříšku. Ty společně dodávají vůni moderní a sofistikovaný záběr.

Nepřehlédnutelný je ale také flakon. Jedná se o sběratelský skleněný kus, který se pyšní pryskyřicovou zátkou. 

113

Molton Brown Wild Mint & Lavandin parfémová voda, DOUGLAS, orientační cena 3 790 Kč

Molton Brown Rhubarb & Rose

Jako druhý doporučujeme z řady parfémů Molton Brown vůni Rhubarb & Rose. Vůni tvoří sladké liči, jemné pivoňky a cedrové dřevo. Šťavnatá malina zvýrazňuje radostnou, jiskřivou povahu této sofistikované vůně, která představuje ideální doplněk srdečné a uzemněné osobnosti.

33

Molton Brown Rhubarb & Rose parfémová voda, DOUGLAS, orientační cena 3 790 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa #lifestyle #léto #rady