Překvapte svou polovičku kosmetickým dárkem k Valentýnu

Svátek zamilovaných přináší každoročně do kosmetického světa řadu novinek a limitovaných kolekcí, které budou perfektním dárkem pro vaši drahou polovičku. Rozmazlujte se s partnerem, nebo partnerkou navzájem a zabalte mu, nebo jí některý z vybraných produktů z obchodů v Palladiu. 

Valentýnská voňavá kolekce od Lush

Ponořte se do vany plné lásky díky limitované kolekci Lots of Love od značky Lush. Tato smyslná kolekce obsahuje 7 produktů do koupele, sprchy a pro péči o tělo. Od sprchového gelu a mýdla přes koupelovou bombu až po koktejl na mytí těla – každý produkt je plný sladkých vůní, které provoní váš valentýnský večer.

1

Lots of Love, Lush, orientační cena 1 850 Kč

Valentýnská dekorativka od M•A•C Cosmetics

Potěšte svou partnerku fantastickou tvářenkou Powder Blush Lovestruck Luck od M•A•C Cosmetics. Dostupná je ve dvou limitovaných odstínech a zaručujeme vám, že se s ní budou její líčka červenat, jako když vás viděla poprvé! Tvářenka má lehkou konzistenci, dodává svěží vzhled a okouzlí roztomilým balením. 

2

Powder Blush Lovestruck luck, M•A•C Cosmetics, orientační cena 743 Kč

Dračí sérum od Estée Lauder

Hledáte opravdu luxusní dárek? Vsaďte na limitovanou edici pleťového séra od Estée Lauder. Navrženo bylo speciálně pro oslavu čínského lunárního roku draka a říká se mu šťastné červené sérum č. 1. Pleti dopřeje dávku hydratace a prozáří ji.

3

Limited Edition Advanced Night Repair Synchronized Multi–Recovery Complex, Estée Lauder, orientační cena 3 600 Kč

Trio pro sebevědomé muže od STR8

Nezapomínáme ale ani na pány. Pro ty jsme vytipovali sadu, skládající se z deodorantu, sprchového gelu a toaletní vody od značky STR8. Všechny tři produkty mají ovocnou vůni s lehkým kořeněným nádechem, díky čemuž jsou svěží, sportovní a dynamické.

4

Pánská EdT Game, dm drogerie markt, orientační cena 229 Kč; Sprchový gel Game, dm drogerie markt, orientační cena 90 Kč; Deodorant sprej Game, dm drogerie markt,, orientační cena 90 Kč

Autentická vůně citrusů od L'Occitane

Řada Cedrát od značky L'Occitane obsahuje produkty plné energizující citrusové vůně a přírodních ingrediencí, které hydratují a povzbudí pleť vašeho partnera. Vytvořte mu balíček z tuhého svěžího deodorantu, krémového gelu po holení, který zklidňuje pokožku a luxusní toaletní vody, která zachycuje syrovost přírody plné kontrastů a překypujících energií. 

valentyn

Tuhý deodorant Eau de Cédrat, L'Occitane, orientační cena 490 Kč; krémový gel po holení Eau de Cédrat, L'Occitane, orientační cena 790 Kč; toaletní voda Eua de Cédrat, L'Occitane, orientační cena 1 650 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #krasa #lifestyle #rady #pleť