Vyzkoušejte během podzimu tuto vlasovou péči

Připravte vlasy na mrazivé dny a dodejte jim pružnost a lesk se správnou vlasovou kosmetikou značek z Palladia. Právě teď je totiž ten nejlepší čas dopřát vlasům péči, kterou si tolik zaslouží. Po letním vystavování slunci, koupání v moři a chlorovaném bazénu jsou naše vlasy často vysušené a polámané. V zimě je zase schováváme pod čepice, které způsobují elektrizující vlasy a jejich matný, splihlý vzhled. Teď máte jedinečnou šanci dát své vlasy do pucu!

Pečující kúra s arganovým olejem 

Nic nevyživí vlasy lépe než oleje na přírodní bázi. Arganový olej nejen že vlasy hydratuje, ale také chrání a napravuje, a to po celé délce až ke konečkům. Přidáním pár kapek vlasového oleje při mytí hlavy dosáhnete uhlazení poškozené vlasové kutikuly 1 deposit casino canada.com, díky čemuž budou vlasy opět hebké a lesklé. Vyzkoušejte například DOUGLAS olej na vlasy s ceramidy a vzácnými oleji pro přirozenou ochranu kožní vrstvy vlasů. 

11

Douglas Collection Repair&Smooth Beautifying Hair Oil, DOUGLAS, orientační cena 319 Kč

Maska na vlasy 

Dejte vlasům pořádnou dávku podzimní péče a rozmazlujte je s maskou na vlasy. Aplikujte ji alespoň jednou týdně na 10 minut do jemně prosušených vlasů po šamponu a před použitím kondicionéru. V této fázi mytí jsou vlasové kutikuly otevřeny a regenerační maska se tak může dobře vstřebat.  Naším tipem je novinka od značky SEPHORA COLLECTION s veganským složením obohaceným o 3 přírodní oleje z ořechů Incha Inchi, baobabu a babassu a o přírodní bambucké máslo.

12

Sephora Collection Hair Repair Mask, SEPHORA, orientační cena 390 Kč

Šampon proti lupům 

Nízký obsah vlhkosti studeného vzduchu venku i teplého uvnitř nám může vysušovat vlasovou pokožku. Ta pak produkuje méně mazu, čímž dochází k tvorbě nepříjemných lupů. Bojujte s nimi s extra jemným šamponem na vlasy od značky Manufaktura s unikátní přírodní ingrediencí Dandrilys. Látka, která se získává z kůry cicimku, zklidňuje citlivou pokožku hlavy a zmírňuje svědění a začervenání. Šampon dokáže redukovat výskyt lupů až na 72 hodin a pyšní se také bezalergenní bylinnou parfemací.

manufaktura

Jemný šampon proti lupům Pivní kosmetika, Manufaktura, orientační cena 285 Kč

Tuhý kondicionér na vlasy 

Ačkoliv většina z nás používá kondicionér primárně kvůli lepšímu rozčesávání vlasů, nesmíme zapomínat ani na jeho další funkce. Tento tuhý kondicionér L´Occitane dodává křehkým a poškozeným vlasům potřebnou regeneraci, jemnost a poddajnost. Dostupný je v tuhé formě, díky čemuž vyprodukujete méně odpadu a přitom nepřijdete o žádné výhody tekuté formy. Kondicionér nanášejte při každém mytí vlasů tak, že ho navlhčíte, jemně vmasírujete do mokrých vlasů a necháte 3 minutky působit. Pak už stačí jen opláchnout a užívat si jeho pomerančově levandulovou vůni.

14

Tuhý kondicionér na vlasy Intenzivní regenerace, L´Occitane, orientační cena 360 Kč

Intenzivní kúra proti vypadávání vlasů

Během podzimních měsíců dochází ke zvýšenému padání vlasů, kdy je běžné, že denně přijdete o 80 až 100 pramenů. Děsí vás každodenní hrst vypadaných vlasů a vitamíny na vlasy nezabírají? Značka Yves Rocher ví, že zdravých vlasů není nikdy dost, a proto přichází s intenzivní kúrou proti jejich vypadávání. Vlasové ampule na bázi bílé lupiny jsou tvořeny kombinací fruktanů agáve a extraktu semen moringy. Dosáhněte detoxikace vlasů a obnovení jejich přirozeného růstu, síly a lesku již za jeden měsíc.

15

Intenzivní kúra proti vypadávání vlasů s agáve, Yves Rocher, orientační cena 499 Kč

Stylingový krém

Jemný vítr vlasy načechrá, pořádná podzimní vichřice ale účes zcela zničí. Ukažte vlasům, kdo je tady pánem a pořiďte si stylingový krém na vlasy, který jim vrátí tvar. Zkroťte elektrizující vlasy po sundání čepice a noste tento středně tužící krém s matným efektem od značky Lush vždy u sebe. Krém má zvláčňující účinky díky japonskému vosku a kakaovému máslu, máslu illipe a kokosovému oleji. Vhodný je jak pro neposlušné husté vlasy, krátké vlasy, tak i pro ty vlnité a kudrnaté

lush

Dirty stylingový krém, Lush, orientační cena 390 Kč

Tip na závěr: kartáč na vlasy

A když už jsme u těch rozlétaných vlasů, máme pro vás ještě bonusový tip na závěr. Pořiďte si kartáč na vlasy, který při rozčesávání zacuchané kštice nebude vlasy lámat. Doporučujeme například oblíbený Tangle Teezer, který si svou popularitu nezískal pro nic za nic. Jeho štětiny jsou speciálně rozvrženy tak, aby česání nebylo bolestivé, ale bylo naopak příjemnou součástí vašeho dne. Z různě barevných variant si můžete přijít vybrat do dm drogerie.

17

Tangle Teezer kartáč na vlasy Original, dm drogerie markt, orientační cena 359 Kč

 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (dm drogerie markt, Lush, Yves Rocher, L'Occitane, Manufaktura, SEPHORA, DOUGLAS)

#vsechnastories #krasa #zdravi #podzim