Český řetězec Basics Coffee rozšířil svoji síť poboček

Jste příznivci českých firem a navíc jste milovníky kávy? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Český řetězec kaváren Basics Coffee otevřel v PALLADIU už druhou pobočku! Najdete v ní výběrovou kávu ve všech možných variantách a také širokou nabídku lahodných dortů a koláčů. To vše v příjemném designovém prostředí, kterému vládne dokonalá souhra betonu a dřeva.

 

Basic Coffee, český kavárenský řetězec založený v Praze v roce 2021, si zakládá na unikátním konceptu vyzdvihujícím produkty z lokálního prostředí. V jeho kavárnách proto můžete ochutnat originální blend vytvořený ve spolupráci s českou pražírnou La Bohème Café. V této směsi na espresso ucítíte čokoládu, oříšky, ale i jemné tóny zralých třešní. Vychutnejte si ji v klasické podobě, na ledu nebo jako oblíbený espresso tonic. A to vše podávané v šálcích od české porcelánky Thun.

1_2

Pokud ale dáváte přednost čaji, vyberte si ze široké nabídky směsí HT, které se zrodily jako výsledek dlouholetého společného úsilí rodiny Harney & Sons. Najdete v nich skutečné umění v míchání čaje. V aktuálně horkých dnech přijde k chuti spíše sklenice ledového čaje. Sáčky Fresh Brew Iced Tea představují snadný způsob, jak ho mít připravený v lednici po celé léto.

2_3

Kromě kávy v Basics Coffee v PALLADIU doporučujeme ochutnat poctivé dezerty, od tradičního štrúdlu, přes ovocné koláče a brownies až po americký cheescake nebo red velvet. I milovníci "slaného" si najdou v Basics Coffee v PALLADIU to své - například bejgly od Bohemia Bagel.
 

nahrada2

Čaje i kávu ve variantě s kofeinem i bez lze zakoupit i na doma. Stejně tak jako designové hrnečky na kávu nebo stylové plátěné tašky. Navštivte jednu z poboček Basics Coffee v patrech -2 a +2 Tasty Garden a uvidíte sami. Těšíme se na viděnou!

nahrada1

Zdroj fotografií: nájemce Basics Coffee z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #mňamky