Fenomén Terapie sdílením má svůj pop-up lounge v Palladiu

Každý z nás dostal alespoň jednou zprávu jako vystřiženou z instagramového profilu Terapie sdílením. A právě tato skutečnost stojí za jeho raketovým úspěchem. Fenomén Terapie sdílením překročil hranice sociálních sítí a vstoupil do reálného prostoru pod dohledem kurátorky Ester Geislerové. I vy se můžete stát jeho součástí. Terapie Sdílením Lounge naleznete v patře +2 v Palladiu.

 

NAPIŠTE SVŮJ VZKAZ

Vzpomeňte si na nepříjemnou rozchodovou hlášku, trapnou zkušenost, nebo naopak vyznejte někomu city, prozraďte vaše sny nebo přání a napište je na připravenou kartičku. 

730_x_T7_Pise_a_zprava

ZAPOJTE SE DO SOUTĚŽE

S Ester Geislerovou jednou za měsíc vybereme ty nejlepší vzkazy, které jsou sdíleny na sociálních sítích Palladia i Terapie sdílením a na konci května a června budou oceněny. Čím? Dárkovými poukazy na nákup v Palladiu, knihami Terapie sdílením, vstupenkami na Terapii sdílením LIVE nebo na novou přednášku Terapie sdílením RESET.

730_x_T4_soutez

VHOĎTE SVŮJ VZKAZ DO RŮŽOVÉHO MAILBOXU

Do konce června můžete zprávu vhodit do mailboxu, a to buď anonymně nebo pod svým jménem. Je to opravdu jednoduché! 

730_x_T2_vhazovani

UDĚLEJTE SI SELFIE NA HOUPAČCE

Pokud se necítíte na to odhalit něco ze svého života, odpočiňte si na houpačce nebo si přečtěte vystavené vzkazy od reálných odesílatelů. Možná jsou na první pohled úsměvné a prosté, ve skutečnosti ale vypovídají mnohem víc. Svou autentičností reflektují realitu současných vztahů, které se z velké části odehrávají na displejích telefonů. 

730_x_T3_houpacka

PŘIJĎTE SE VYPSAT DO KONCE ČERVNA

Možná zjistíte, že někdo má stejně hořkou zkušenost jako vy a uleví se vám. A to je hlavní důvod vzniku celého projektu, protože nejlepší terapie je sdílení. Tak se přijďte vypsat! Terapie Sdílením Lounge naleznete v patře +2 v PALLADIU už jen do 30. června.

730_x_T5_zapojte_se

Zdroj fotek: PALLADIUM + Terapie sdílením

 

#vsechnastories #lifestyle #zabava #terapiesdílením