Jaký typ čarodějky jste?

Každá žena je čarodějka! Magické schopnosti máte všechny, víte ale, ke kterému druhu vlastně patříte? Udělejte si test, spočítejte si, kterých odpovědí máte nejvíce a budete mít jasno.

1. Váš oblíbený nápoj:

a) bylinkový čaj
b) kafe ze Starbucks
c) šťáva vlastní výroby dle tajného receptu

2. Váš oblíbený rituál na zlepšení nálady:

a) procházka přírodou
b) ranní líčení
c) vaření večeře

3. Oblíbená barva:

a) všechny
b) ta, která vám sluší
c) černá

4. Jakou knihu byste si přečetla?

a) Wiccapedia
b) Měsíc a měsíční magie
c) Kompletní kniha kadidel, olejů a lektvarů

5. Které zvíře byste si pořídila, kdyby to šlo?

a) lišku
b) vránu
c) pantera

 

Za každou a) odpověď si přičtěte 3 body
Za každou b) odpověď si přičtěte 2 body
Za každou c) odpověď si přičtěte 1 bod

 

VYHODNOCENÍ:

Pokud jste získala 5-8 bodů, jste tzv. Kuchyňská čarodějka. Věříte, že láska prochází žaludkem a že vše co přijímáme, má svou vlastní energii. Přemýšlíte o svém jídelníčku a životním stylu. Vždyť čarodějka se musí dožít minimálně sto let v dobré kondici! Máte talent na míchání lektvarů, instinktivně vycítíte, které ingredience tvoří výborné kombinace. Mohla byste se věnovat léčení, v civilním životě vás vidíme jako krásnou a záhadnou lékárnici. 

Pokud jste získala 9-11 bodů, jste jasná Moderní čarodějka, žijící ve městě a dokonale skrývající svůj talent v davu. Jste pravděpodobně neodolatelná, máte magický pohled a jediný váš dotek umí ulevit. Jste rozhodně svéhlavá a žijete podle svých vlastních pravidel. A pokud to tak není, tak by mělo být! Jste noční zvíře a kouzla vám nejlépe fungují, provádíte-li je za úplňku. Ať už se věnujete čemukoli, máte svůj tajný život, ve kterém jste rozená kouzelnice.

Pokud jste získala 12-15 bodů, pocházíte pravděpodobně z nejstarších čarodějnických kmenů světa a jste tzv. Tradiční čarodějka. Vaším domovem je příroda, vaší nejlepší přítelkyní lesní víla. Pravděpodobně se vyznáte ve stromech a v bylinkách a přesně víte, kdy a které jejich části sbírat a jak je použít. A pokud ne, vyzkoušejte to! Nemáte problém dorozumět se s bytostmi, zvířaty a s dětmi. Možná se věnujete právě jejich výchově anebo ochraně přírody. Rozhodně jsou to vaše výrazné talenty!

#vsechnastories #lifestyle #jaro #léto #zabava