Jaro, vítej doma

Probuďte váš domov ze zimního spánku. Zbavte se zbytečných dekorací, vytřiďte časopisy, které se vám doma přes zimu možná nahromadily a schovejte zbytečně teplé deky. Nahraďte je barevnými doplňky a vůní čerstvě řezaných květin. Přinášíme vám několik snadných tipů, kterými váš byt připravíte na teplé měsíce a třeba i vyzrajete na jarní únavu.

Květiny do každé místnosti

Microsite_Jarno_u_vas_doma_07Máte doma květiny jedině v případě, že jste zrovna oslavila narozeniny nebo dosáhla nevídaného úspěchu? Změňte to a zamiřte do květinářství sama. Oblíbené tulipány, narcisy, hyacinty a další zkrášlí váš interiér a naplní ho vůní připomínající slunečné dny. Stejně důležitou roli hraje i správně zvolená váza. Zapomeňte na ty obyčejné, raději vyberte designový kousek, který bude v harmonii se zbytkem interiéru. Zamyslete se i nad umístěním. Do chodby se hodí vysoké, nápadné květiny, na jídelní stůl zase objemný puget a poličky a skříňky ozdobte spíše jemnými kvítky v menších vázách nebo klidně jen ve sklenicích s vodou.

Microsite_Jarno_u_vas_doma_10

 

Kytice Rosé, Holandské květiny, orientační cena 875 Kč, Velká váza se zúžením, Marks & Spencer, orientační cena 399 Kč, Váza, Tchibo, orientační cena 799 Kč, Sixty and Twelve váza Ringoletto, Abyss, 24 cm, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 5 480 Kč, Sixty and Twelve váza Asym, Cameo, 30 cm, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 6 130 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Závan jara v obývacím pokoji

Microsite_Jarno_u_vas_doma_12Vneste jarní svěžest i do vašeho obývacího pokoje. Interiér by měl působit světlým a vzdušným dojmem. Tomu pomůžou čerstvě vyprané záclony, umytá okna, ale i přidání zrcadel, která prostor opticky zvětší. Schovejte zbytečně teplé deky a huňaté polštářky a nahraďte je novými, barevnými. Skvělou dekorací jsou i difuzéry, které nejen že krásně vypadají, ale také celý váš byt provoní. Na prázdné poličky můžete vyskládat nové knižní úlovky nebo například umělé květiny v designových květináčích.

Microsite_Jarno_u_vas_doma_14

Kulaté dřevěné zrcadlo s poličkou, Marks & Spencer, orientační cena 3 999 Kč, Umělá kapradina v kovovém květináči, Marks & Spencer, orientační cena 649 Kč, Aroma difuzér Cereria Molla Bergamotto di Calabria 500 ml, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 2 149 Kč, Aroma difuzér ETA Sento 2634 90000, DATART, orientační cena 1299 Kč, Povlaky na dekorační polštáře, 2 ks, Tchibo, orientační cena 499 Kč, Povlak NORD kristal bíločerná, SCANquilt, orientační cena 290 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Svěží kuchyně i jídelna

Microsite_Jarno_u_vas_doma_16S teplem přichází i chuť na lehčí pokrmy a je třeba tomu přizpůsobit i kuchyň a prostor jídelny. Olivový olej je králem studené kuchyně, mějte ho proto pořád na očích v hezkém designovém balení. To samé platí o čerstvých bylinkách. Barevné akcenty můžete přidat i na váš jídelní stůl. Kombinujte nádobí různých barev, vyhrajte si s jedinečnými vzhledy.

Microsite_Jarno_u_vas_doma_18

Prostírání a podnosy s květinovým potiskem, sada 8 ks, Marks & Spencer, orientační cena 399 Kč, Boston Coloured Green pohár na vodu, 0,40 l, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 475 Kč, Brillance Fleurs Sauvages pečivový talíř 18 cm, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 509 Kč, Maguelone džbánek 0,75l, žlutá, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 1 109 Kč, Miska na cereálie Amberley, Marks & Spencer, orientační cena 249 Kč, Rozprašovač olej/ocet CLUB, TESCOMA, orientační cena 249 Kč, Skleněný set na olej a ocet, 0,6l, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 689 Kč, Artesano Original salátový příbor, 2 ks, Potten & Pannen – Staněk, orientační cena 560 Kč, Obal na květináč SENSE, kulatý, zelený, TESCOMA, cena ve slevě 81 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Probuďte váš balkon

Microsite_Jarno_u_vas_doma_20Stalo se z vašeho balkonu odkladiště nepotřebných věcí? Zbavte se jich a přetvořte ho v malé domácí útočiště, kde si dopřejete odpolední kávu, přečtete si kapitolu vaší oblíbené knížky, zkrátka utečete ruchu velkoměsta. Začněte nákupem venkovního konferenčního stolku a pohodlného křesla a prostor postupně zútulňujte za pomoci doplňků. A jaké dekorace zvolit? Na balkon se perfektně hodí ozdobné květináče s bylinkami, které do prostoru přinesou přírodní element a zároveň se neztratí ani při vaření. Pokud o sobě víte, že nejste žádná zahradnice, můžete sáhnout i po umělých květinách. Dále deky a polštáře a pro večerní romantiku rozvěste venkovní světýlka nebo lampiony.

Microsite_Jarno_u_vas_doma_22

Pletený pléd TOPAZ oka béžovosmetanová, SCANquilt, orientační cena 2290 Kč, Střední keramický květináč se stojanem, Marks & Spencer, orientační cena 799 Kč, Polštář s bambulkovou obrubou, z čisté bavlny, Marks & Spencer, orientační cena 599 Kč, Dřevěný minizáhonek, včetně semen, Tchibo, orientační cena 699 Kč, Designový odkládací stolek s polyratanovým výpletem, Tchibo, orientační cena 4 990 Kč, Designové lounge křeslo s polyratanovým výpletem, Tchibo, orientační cena 4 990 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

#vsechnastories #lifestyle #jaro #zabava #rady