Potěšte svou drahou polovičku originálním dárkem pod stromečkem

Vymýšlet každý rok originální dárky pro drahou polovičku není lehká disciplína. Abychom vás letos ušetřili předvánočního stresu, přinášíme vám několik tipů na dárky, které nejen vykouzlí úsměv na tváři, ale mají i dlouhodobé využití. Všechny je navíc pořídíte na jednom místě a pod jednou střechou – v Palladiu. 

Pro kávomili

Nic nezlepší den víc než šálek dobré kávy. Vychutnejte si ho doma s partnerem nebo partnerkou každé ráno a pořiďte si do domácnosti moka konvici. Elegantní retro konvička vám připraví lahodnou kávu až do 6 hrnečků. Ty můžete rovnou dokoupit v prodejně Potten & Pannen - Staněk v patře -2. Naším tipem jsou roztomilé šálky bez ouška s hvězdičkami z kolekce Winter Glow.

1111

Šálek bez ouška Winter Glow, Potten & Pannen - Staněk, orientační cena 415 Kč; Moka konvice Bialetti Venus 6, DATART, orientační cena 1 139 Kč

Pro domácí barmany

Dáte si rádi ve dvou nebo s partou kamarádů dobrý míchaný drink, ale nechce se vám chodit do baru? Potěšte partnera nebo partnerku sadou na domácí přípravu koktejlů a šejkrem z obchodu Tescoma. Když navíc přidáte ještě knihu Koktejly – 100 nejznámějších receptů, vytvoříte perfektní balíček, se kterým hravě umícháte své oblíbené nápoje i úplné novinky.

04

Kniha Koktejly – 100 nejznámějších receptů, Davide Manzoni a Gianfranco Di Niso, LUXOR, orientační cena 312 Kč; Nářadí pro barmany BARBAR, Tescoma, orientační cena 1 880 Kč; Šejkr PRESTO 0,5 l, Tescoma, orientační cena 449 Kč

Pro sportovce

Partneři a partnerky sportovců zbystřete. Nyní přichází jeden tip přímo pro vás. Namotivujte svou drahou polovičku na celý příští rok s Whey Protein balíčkem, který obsahuje shaker společně se setem proteinů v čokoládové a vanilkové příchuti. Jako druhý dárek můžete zabalit prostorný batoh od značky Under Armour, do kterého se pohodlně vejde celá výbava na cvičení i notebook.

06

Batoh Under Armour UA Storm Trumph Sport Storm Backpack–BLK, Under Armour Brand House Palladium, orientační cena 2 499 Kč; Whey Protein balíček, NUTREND, orientační cena 1 370 Kč

Pro ty, co potřebují trochu odpočinku

Darujte letos na Vánoce zážitek v podobě privátních lázní, které si vaše partnerka může doma vykouzlit se sadou produktů do koupele od značky Sephora Collection. Vůni sprchového gelu, tělové mlhy, peelingu a koupelové bomby si navíc můžete do balíčku sami vybrat.

Návštěva lázní, a to ani těch domácích, se ale neobejde bez příjemného a elegantního županu. Jeden takový z přírodního hedvábí a saténu seženete v SCANquilt ve fialové, béžové nebo bílé variantě.

02

Hedvábný saténový župan SILK fialová, SCANquilt, orientační cena 3 990 Kč; Relaxation sada do koupele, SEPHORA, orientační cena 855 Kč

Pro cestovatele a cestovatelky

Pokud už nyní plánuje vyrazit v novém roce na pořádnou túru nebo třeba lézt po horách, pak se mu, nebo jí bude hodit opravdu kvalitní spací pytel. Tento třísezónní péřový spacák poslouží jak ve velkých mrazech, tak i v horkých letních dnech, kdy z něj můžete udělat deku. 

Každý zkušený cestovatel také dobře ví, že najít po cestě zásuvku není jen tak. Dokupte proto ke spacáku ještě výkonnou powerbanku s MagSafe technologií, aby nemusel tahat zbytečné kabely.

05

Spací pytel Turbat Nox 400, SPORTISIMO, orientační cena 5 740 Kč; MagSafe powerbanka červená, Apple Premium Reseller - iSTYLE, orientační cena 1 299 Kč

Pro vnitřní dítě

Na dárky spojené s vašimi oblíbenými filmy nebo seriály nejste nikdy příliš staří. Splňte své polovičce dětský sen a překvapte ji na Štědrý den dárkovým balením hrnku, sklenice a dvou podtácků například s tématikou Harryho Pottera. Různé designy včetně motivů s Famfrpálem najdete v ComicsPoint v patře -2.

666

Harry Potter dárkový set Quidditch, ComicsPoint, orientační cena 790 Kč

Pro každého

Prozradíme vám dárek, který je natolik univerzální, že s ním stoprocentně zabodujete! Objednejte svým blízkým dárkové poukazy Palladium do více než 110 obchodů a restaurací, nebo si ho vyzvedněte na Infokiosku.

01

Nakupte všechny dárky včas v Palladiu a za ty nejvýhodnější ceny v rámci Black Friday

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #zabava #rady #Vánoce