Tipy na maličkosti, které na Vánoce všechny potěší

Do třetice všeho dobrého! Poslední díl našeho vánočního rádce je tady a tentokrát pro vás máme tipy na dárky ze sekce pochutiny, dekorace a maličkosti, které za pár dní pod stromečkem zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Inspirujte se našimi nápady a nakupte poslední vánoční dárky v Palladiu. 

Sladké a praktické dárky

To, že v Marks & Spencer, pořídíte opravdu vše, není žádným tajemstvím. Pokud si ale nevíte rady, co z jejich nabídky vybrat, sáhněte po sušenkách All Butter Scottish Shortbread Assortment. Toto skotské pečivo má výbornou máslovou chuť, je drobivé a zkrátka ideální ke kávě nebo hrnku kakaa.

Naším druhým tipem jsou pak ponožky, které nepotěší jen vámi obdarovaného, ale i nadační fond Pink Bubble. Za každý pár prodaných ponožek jim totiž věnuje Marks & Spencer 25 Kč, které poputují na pomoc mladým lidem s rakovinou.

4

Vánoční ponožky, Marks & Spencer; Sušenky All Butter Scottish Shortbread Assortment, Marks & Spencer, orientační cena 455 Kč

Kvalitní irská whiska

Kromě dobrého jídla ale neuděláte krok vedle ani s kvalitním pitím. My doporučujeme například dárkovou sadu irské whisky HINCH 5Y Double Wood se značkovou skleničkou z prodejny Kratochvílovci. Whisky má zlatohnědý vzhled a výraznou, intenzivní vůni citrusových plodů. 

1

HINCH 5Y Double Wood se sklem 0,7 l 43 %, Kratochvílovci, orientační cena 1 027 Kč

Vánoční ozdoby a dekorace do bytu

Udělejte na Vánoce radost mamince, sestře, partnerce nebo komukoliv, kdo u vás zdobí vánoční stromeček precizně vyrobenými vánočními ozdobami. Seženete je v patře -2 na našem vánočním trhu a věřte nám, že se mezi všemi nádhernými ozdůbkami nebudete umět rozhodnout.

5

Vánoční ozdoby, stánek v patře -2

Vánoční kronika pro celou rodinu

U dárků s vánoční tématikou ještě chvíli zůstaneme. Přece jen se jedná o nejkrásnější svátky v roce, které si zaslouží být uchovány v paměti. Ukažte partnerovi, rodičům nebo dětem, jak moc vám záleží na svátcích, které všichni spolu trávíte a překvapte je kronikou vašich Vánoc. Můžete ji připravit předem nebo ji letos zahájit prvním společným zápisem.

3

Kronika našich Vánoc, Albi, orientační cena 599 Kč

Dárkový poukaz do Palladia

Žádný z nápadů se vám nezdá jako to pravé ořechové? Pak darujte blízkým možnost, aby si perfektní dárek vybrali sami. Objednejte z pohodlí domova dárkový poukaz do Palladia v hodnotě 100 Kč, 500 Kč nebo 1000 Kč, nebo se pro něj zastavte na Infokiosku v patře 0.

pqlqeko

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #rady #Vánoce