Zahřejte se i mimo sjezdovky díky stylovým zimním doplňkům

Míříte v nejbližší době do zahraničí na hory? Pak nezapomeňte na hřejivé stylové doplňky, které z vás udělají hvězdu i mimo sjezdovky. Doplňte své zimní outfity stylovou čepicí, kuklou, rukavicemi a šálou. Z aktuální nabídky obchodů v Palladiu jsme pro vás vybrali několik trendy kousků, které ještě stále můžete koupit za výhodné ceny ve velkém zimním výprodeji. 

Schovejte uši před mrazem

Věděli jste, že odkrytou hlavou odchází až 20 % našeho tělesného tepla? Kvalitní pokrývka hlavy tak nejen zabrání vašemu prochladnutí, ale také uchrání vaše vlasy před poničením velkým mrazem. A pokud si říkáte, že klasická sportovní čepice není nic pro vás, vyzkoušejte letošní hit – pletenou vlněnou kuklu, anebo si nasaďte alespoň luxusní náušníky s třpytivými kamínky.

1

TNF Logo Box Cuffed Beanie, The North Face, orientační cena 682 Kč

2Kukla z žebrovaně pletené vlněné směsi, H&M, orientační cena 679 Kč

5Klapky na uši s třpytivými efekty, C&A, orientační cena 199 Kč

Dejte sbohem zmrzlým prstům

Ochranné, estetické i společenské důvody stojí za tím, proč nosíme rukavice už od nepaměti. Nezapomínejte na ně proto ani během mrazivých měsíců, protože není nic horšího než zmrzlé ruce, ve kterých neudržíte ani telefon. Sáhnout můžete buď po lyžařských rukavicích v jednoduchém designu, který padne i k běžnému městskému oblečení, anebo po měkoučkých rukavicích z hřejivé vlny z alpaky s otvorem na palec.

3Piste Gloves, Helly Hansen, orientační cena 2 790 Kč; Rukavice bez prstů ze směsi alpaky, H&M, orientační cena 429 Kč

Nedejte větru šanci

Trojici neodmyslitelných zimních doplňků pak uzavírá šála. Ta nejen že nedá studenému větru šanci proniknout do vašeho těla, ale taktéž dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc. Pokud se řadíte mezi ty, kteří nikdy nevědí, jak šálu elegantně uvázat, pořiďte si praktický tunel. Stačí ho přetáhnout přes hlavu a máte hotovo. Oblíbencem mnoha žen se v letošní sezóně stala ale také prošívaná šála, která rozhodně zaujme. 

4

Alpine Pro Jorege šála tunel, Alpine Pro, orientační cena 349 Kč; Prošívaná šála, C&A, orientační cena 397 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #rady #zima