Zapojte do své letní skincare kvalitní opalovací krémy na obličej

Kůže na obličeji je mnohem citlivější než na zbytku našeho těla, a přesto na něj spousta z nás v létě zapomíná. Zapojte letos opalovací krém na obličej do své každodenní skincare rutiny a chraňte se před agresivními slunečními paprsky. Vybrali jsme pro vás sedm těch nejkvalitnějších produktů, které seženete v letních slevách v obchodech v Palladiu. S těmito neviditelnými ochránci předejdete nejen spálenému nosu, ale i vráskám.

 

Opalovací krém na obličej byste měli používat na každodenní bázi, ať už vyrážíte na letní dovolenou nebo jen na procházku po městě. Bez potřebného ochranného filtru totiž letní slunce ničí v naší pokožce kolagen, čímž snižuje její pružnost a podporuje tvorbu pigmentových skvrn i vrásek. 

Před nanesením make-upu se proto výrazně doporučuje sáhnout po krému s minimálním SPF 30, který chrání před nebezpečným UVB a UVA zářením. UVA způsobuje předčasné stárnutí pleti, zatímco UVB stojí za spáleninami a opálením. Oba typy však zvyšují riziko rakoviny kůže a není proto radno si s nimi zahrávat.

Síla lotosového květu a aloe vera

Pokud jste doposud nepoužívali opalovací krém na obličej kvůli mastnému finiši, této obavě už můžete dát sbohem. Přední kosmetické značky přichází s krémy s matným dojmem, které se nelesknou a rychle se vstřebávají. Jedním z nich je i opalovací krém na obličej s lotosovým květem, bílým čajem a aloe vera od značky RITUALS. 

1

Karma Sun Protectation Face Cream SPF 30, RITUALS, orientační cena 430 Kč

Účinná technologie Solar Smart

Vsaďte v létě na technologii Solar Smart, která poskytuje maximální možnou ochranu před oběma typy škodlivého záření. Kombinace antioxidantů v opalovacím krému Face Cream od Clinique chrání před viditelnými známkami stárnutí a je 100% bez parfumace. 

2

Opalovací krém na obličej Face Cream SPF 40, Clinique, orientační cena 820 Kč

Krásně sjednocená pleť

Nemusíte ale sahat jen po klasických krémech. Vyzkoušet můžete také tónovací pleťový fluid od Dermacol, který nejen že vás ochrání, ale také kryje nedokonalosti a sjednocuje barevný tón pleti. Dostupný je navíc v praktickém balení s pumpičkou. 

3

Sun Tónovací pleťový fluid SPF 50, Dermacol, orientační cena 209 Kč

Hydratace s kakaovým máslem

Usnadněte si aplikaci ochranné vrstvy s transparentní tyčinkou na opalování z kolekce DOUGLAS Collection. Složení produktu je obohaceno o výživné a hydratační kakaové máslo a je díky své odolnosti vůči potu vhodné i na sportování. 

4

Douglas Collection Sun SPF 50+ very high protection Stick Sun, DOUGLAS, orientační cena 249 Kč

Rozjasnění s bílým květem

Naneste si před make-upem krém Reine Blanche od L'Occitane a uvidíte, jak se vaše pokožka rozzáří. Krém obsahuje bílý květ, který je svými zesvětlující vlastnostmi známý. Produkt se navíc postará kromě ochrany také o hydrataci a hebkost.

5

Rozjasňující UV ochranná péče Reine Blanche, L'Occitane, orientační cena 990 Kč

Vyživená pokožka díky arganovému oleji

Sluneční paprsky nám na jedné straně dodávají energii a vyvolávají v nás takzvaný hormon štěstí, ale na straně druhé naši kůži vysušují. Udržte proto svůj obličej hydratovaný díky arganovému oleji a aktivní látce Antileukine 6 v opalovacím krému na pleť a dekolt z Havlíkovy přírodní apotéky. Krém váš obličej pořádně vyživí a ubrání před podrážděním. 

6

Opalovací krém na pleť a dekolt, Havlíkova přírodní apotéka, orientační cena 626 Kč

Přírodní ochránce pro děti

Dopřejte bezpečný pobyt na slunci i svým dětem a kupte jim dětskou minerální tyčinku na opalování pro obličej a rty. Produkt obsahuje jen přísady minerálního a rostlinného původu, jako například kokosový olej a bambucké máslo. Za jeho velkou výhodu považujeme také bezplastový obal, který nezatěžuje životní prostředí. 

7

Attitude dětská minerální tyčinka na opalování na obličej a rty SPF 30, dm drogerie markt, orientační cena 399 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do
vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #léto #pleť