Zveme vás na oslavu 16. narozenin Palladia

Oslava je ve vzduchu! Palladium slaví 16. narozeniny a vám všem tímto posíláme pozvánku na jejich oslavu. Užijte si společně s námi velkolepou narozeninovou akci už tuto sobotu 21. října od 13 do 20 hodin. Čeká vás plno hudby, vzdušná akrobacie, kouzelník, fotokoutek, narozeninový dort... a hlavně slevy! 

Sobota 21. 10. 2023 bude ideální příležitostí pořídit si to, co jste si vyhlédli, protože PALLADIUM je hlavně o nakupování. A proto pro vás má během narozeninových oslav připravené slevy! Toto jsou naše tipy pro vás.


Výhodné nákupy v Palladiu se slevou


ARMANI EXCHANGE

Doplňte svůj podzimní šatník stylovými kousky z dílny návrháře Giorgio Armani. Prodejna Armani Exchange v patře +1 si pro vás připravila na narozeninový den speciální slevu 20 % na vybrané modely z aktuální kolekce.

2

Kabát Armani Exchange, Armani Exchange, orientační cena 7 990 Kč


WOJAS

Kůže ovládne letošní zimu, a proto se zastavte také v prodejně WOJAS v patře -1. Kvalitní kožené boty, kabelky nebo doplňky nakoupíte v tento den s 25% slevou na celý nákup. 

3

Velká černá dámská kabelka z velurové kůže, WOJAS, orientační cena 3 299 Kč; Dámské kotníkové boty, WOJAS, orientační cena 3 699 Kč


CLINIQUE, L´OCCITANE, THE BODY SHOP

Používáte produkty Clinique, L’Occitane, THE BODY SHOP nebo patříte mezi pravidelné zákazníky SEPHORY? Pak vás jistě potěšíme akcemi, které na vás v těchto prodejnách budou během narozenin čekat. 

V Clinique dostanete k nákupu nad 1 000 Kč dárek v podobě hydratačního gelu Dramatically Different. Ze SEPHORY si můžete odnést tři produkty za cenu dvou z jejich oblíbené Sephora Collection a v prodejně THE BODY SHOP dostanete ke dvěma produktům rovnou další dva zdarma. 

1019572_1038357_1019972_vanilla_pumpkin_body_butter_shower_cream_hand_cream_silver_inaevps079-min

Tělové máslo Vanilka & Dýně, THE BODY SHOP, orientační cena 549 Kč; Sprchový krém Vanilka & Dýně, THE BODY SHOP, orientační cena 229 Kč; Krém na ruce Vanilka & Dýně, THE BODY SHOP, orientační cena 189 Kč; Dýňová maska do sprchy, THE BODY SHOP, orientační cena 729 Kč


KLENOTY AURUM

Možná se to nezdá, ale Vánoce jsou za rohem. Využijte narozeninové slevy v Palladiu k nákupu vánočních dárků pro své blízké. V prodejně Klenoty Aurum pořídíte elegantní šperky s 20% slevou... a to se vyplatí! 

1

Náušnice se syntetickými kameny, Klenoty Aurum, orientační cena 8 490 Kč


Seznam všech slev, které v Palladiu během sobotních oslav budou prodejny nabízet, najdete na našem webu.


Program narozeninové oslavy Palladia

ZÁBAVA

Sladké šestnáctiny však nebudou v Palladiu jen o nákupech. Narozeninovým odpolednem vás budou provázet oblíbení moderátoři z Hitrádia Kateřina Pechová a Dominik Vršanský. Ti program odstartují společně s předním novocirkusovým uskupením, světově známým, Cirk La Putyka. Ten se vám představí ve čtyřech blocích mezi 14. a 17. hodinou a předvede dechberoucí akrobatické kousky.

04

Svými triky vás ale dostane také kouzelník Just James, který se specializuje na mikromagii. Co si pod tím představit? „Pro diváky v Palladiu jsem si připravil jedinečné a interaktivní představení, kdy se stanou přímo součástí mého kouzla,“ prozradil kouzelník.


HUDEBNÍ PROGRAM 

Oslava sladkých šestnáct se ale samozřejmě neobejde bez hudby, a proto si připravte své nejlepší taneční pohyby. Boky vám zaručeně rozhýbe dvojice dýdžejů Chose a Lucas z hudebního vydavatelství Blakkwood Records.

O zlatý hřeb večera se pak v 18 hodin postará populární slovenský rapper Majk Spirit na podiu v patře –2. Po skončení koncertu si pro vás připravil oblíbený "meet and greet". 

03

 

SOUTĚŽE O DÁRKY

Narozeniny sice slavíme my, ale vy budete těmi, komu budeme rozdávat dárky. Vyhrajte jeden z 50 dárků, jako jsou dárkový poukaz do Palladia v hodnotě 500 Kč, trendy černý deštník, hřejivé srdíčko nebo velká nákupní taška.

Stačí se přijít vyfotit do fotokoutku s instagramovou tiskárnou Instagraf a pomoci nám sestavit narozeninovou mozaiku. Tu vytvoříte přímo vy – návštěvníci ze svých instagramových fotek. Jak na to? 

1. Vyfoťte se, fotku si libovolně upravte nebo přidejte filtr.
2. Do popisku fotky přidejte hashtag, který bude svítit na displeji Instagrafu. 
3. Následně kopii fotografie přilepte na dané políčko v Mozaice. Originální fotka zůstane vám.
 
Snímek nezapomeňte sdílet na svých sociálních sítích s hashtagem #palladiumpraha, čímž se zapojíte do soutěže o dárky. 
 
01


NAROZENINOVÝ DORT

A co narozeninový dort? Tak i ten bude a upečou ho pro nás v cakeshopu SiCAKE – Svět dortů. Dort slavnostně rozkrojíme v 17:35 h na podiu v patře –2, kdy budeme rozdávat také cupcaky. Tak si to nenechte ujít.

02

Zapište si oslavu 16. narozenin Palladia do kalendáře – sobota 21. 10. od 13 do 20 h v Palladiu – a nezapomeňte s sebou vzít své blízké nebo kamarády. Podrobný program akce najdete na našem webu.

Těšíme se na vás!

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #lifestyle #podzim #PalladiumNarozeniny