4 tipy na boty do vedra pro každou příležitost!

Když se venku drží vedra, je potřeba takové teplotě vhodně přizpůsobit i obuv. Letní boty by měly být světlé, nižší a co nejvíce prodyšné. V CCC najdete desítky modelů od pantoflí, přes sandály až po plátěné boty. V těchto dnech navíc vrcholí až 70 % slevy, a tak si můžete pořídit více párů pro každou příležitost!

SANDÁLY

Pokud chcete být elegantní i během léta, pak sáhněte po otevřených sandálech na podpatku. Vybírat můžete z různých výšek podpatků, podle toho, jak moc jste si na nich jistá. Béžové kožené sandály značky Gino Rossi sladíte s každým outfitem. Jsou nazouvací a mají nižší, ale atypický podpatek. Odvážnější korálově červené od Sergia Bardiho mají propletený pásek na nártu a jsou vysoké 8 centimetrů. Elegantní volbou na večerní akci jsou černé sandálky Badura se zlatým řetízkem kolem kotníku a zajímavě tvarovaným podpatkem. 

1

Sandály Sergio Bardi, CCC, orientační cena 1 439 Kč, Sandály Gino Rossi, CCC, orientační cena 1 331 Kč, Sandály Badura, CCC, orientační cena 1 919 Kč

ESPADRILKY

Espadrilky jsou už několik let jedny z nejoblíbenějších bot pro letní sezónu. Charakteristickým rysem této obuvi je podrážka vyrobená z gumových prvků a provázku, a svršek ze lnu, bavlny, případně přírodní kůže. Plátěné tenisky DeeZee s pletenou podrážkou jsou odlehčeno alternativou klasických sneakers. Elegantní model Tom Tailor připomíná balerínky a je proveden v typických barvách značky. Pudrově růžové sandály Jenny Fairy s řemínkem kolem kotníku ozdobeným zlatými pyramidami vyšperkují každý outfit. 

2

Espadrilky DeeZee, CCC, orientační cena 441 Kč, Espadrilky Tom Tailor, CCC, orientační cena 659 Kč, Espadrilky Jenny Fairy, CCC, orientační cena 509 Kč

PANTOFLE

Pantofle vám během letních veder poskytnou neocenitelný komfort. Vklouznete do nich lehce bez ohýbání a složitého zapínání. Zdravotní obuv Scholl je synonymem péče o nohy již téměř 100 let, a proto hledáte-li především pohodlí, pak vyzkoušejte červené pantofle s výraznou mašlí. Gumový model DeeZee je ideální volbou na dovolenou. Můžete v nich jak k vodě, tak díky zlatému ozdobnému řetízku rovnou do společnosti. Gino Rossi vyrábí kvalitní koženou obuv pro náročné zákazníky, kteří si potrpí na trendy a styl. Béžové pantofle na platformě jsou navíc eco-friendly volbou. 

3

Pantofle Scholl, CCC, orientační cena 1 291 Kč, Pantofle DeeZee, CCC, orientační cena 517 Kč, Pantofle Gino Rossi, CCC, orientační cena 1 139 Kč

LODIČKY

Lodičky patří mezi nejoblíbenější boty letní sezóny. Hodí se k lehkým šatům, krátkým kraťasům, džínům i sukni s tričkem. Vybírat můžete ze spousty variant – s páskem, na klínu, bez paty a dalších. Béžové lodičky Lasocki z perforované kůže mají nižší podpatek pro každodenní nošení a odvětrávání, které při vyšších teplotách oceníte. Černý model bez paty s lakovanou špičkou značky Gino Rossi je vhodnou alternativou pro sandály na letní večery. Extravagantní jehly značky Aldo s ombré efektem dodají šmrnc každému outfitu. 

4

Lodičky Lasocki, CCC, orientační cena 899 Kč, Lodičky Gino Rossi, CCC, orientační cena 1 139 Kč, Lodičky Aldo, CCC, orientační cena 1 678 Kč

OBJEDNEJTE SI DOMŮ

Vybrali jste si v obchodě CCC krásné boty, ale máte plné ruce tašek, nebo se chystáte ještě do divadla a nechcete s sebou nosit krabici s botami? Všechny modely z e-shopu si můžete přímo na prodejně pohodlně objednat rovnou domů.

5

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (CCC)

#vsechnastories #moda #lifestyle #léto