5 tipů na hřejivé a stylové podzimní bundy

Nesmutněte z konce babího léta a nalaďte se na podzimní módu. Chladnější ale stále snesitelné říjnové počasí nás prozatím nenutí se úplně zachumlat, a proto je ideální čas pustit se do kreativní elegance. Ovládněte trend stylového vrstvení a vyberte si základ v podobě přechodné bundy nebo vesty z nových kolekcí značek z Palladia.

PROŠÍVANÁ VESTA RESERVED

Prošívání doslova zaútočilo na letošní nabídku a už dávno není dominantou pouze obrovských zimních bund. Není proto divu, že prošívaná vesta ke kolenům se stala královnou podzimních šatníků. Její vysoký stojáček a dvě boční kapsy vás nejenom zahřejí, ale také dodají na pohodlnosti. Tmavě béžovou vestu lze zkombinovat do tmavých i světlých outfitů k elegantním kalhotám, oblíbeným svetrovým šatům nebo i volnočasově. Tato dámská vesta z Reserved je navíc vyrobena z recyklovaného syntetického vlákna z plastového odpadu, a je proto dobrou volbou na vaší cestě k udržitelné módě. 

vesta

Prošívaná vesta, RESERVED, orientační cena 1 399 Kč

KOŠILOVÁ BUNDA LINDEX

Nudí vás už každoroční zemité odstíny? Nevzdávejte se letních barev a vsaďte na dusty blue kostkovaný shacket. Kombinace anglických slov shirt a jacket dala vzniknout unikátní košilové bundě, která se u nás prosadila už v roce 2020. Svůj největší boom ale zažívá právě tuto sezónu, a proto by rozhodně neměla chybět ve vaší skříni. Tento univerzální kousek z kolekce Lindex skvěle funguje jak s džíny a obyčejným tričkem, tak i s delšími šaty a kozačkami. V shacketu se nemusíte obávat ani ranních teplot. Před těmi vás ochrání hřejivé vlastnosti 11% podílu vlny.

shacket

Kostkovaná košilová bunda, Lindex, orientační cena 1 499 Kč

TRENČKOT MOHITO

Pokud lze něco nazvat podzimní stálicí, pak je to trenčkot. S tímto ikonickým plátěným kabátem, jehož historie sahá až do období první světové války a který proslavila například Audrey Hepburn nebo Meryl Streep, zkrátka nemůžete šlápnout vedle. Trenčkot je nadčasovým kouskem, který lichotí každému typu postavy. Jeho délka zakryje přesně to, co neradi ukazujete a stahovatelný pásek naopak vyzdvihne vaše přednosti. Kolekce MOHITO nabízí trenčkot v populární béžové, námořnické modré a černé variantě. 

trenckot

Trenčkot, MOHITO, orientační cena 1 799 Kč

VATOVANÝ BOMBER H&M

Bomber se řadí mezi kousky, které buď milujete, nebo nenávidíte. Jedno je však jasné, tato nafouknutá bunda z tkané látky je neodmyslitelnou součástí podzimních trendů již několikátý rok. Vybírat můžete z bláznivých barevných kombinací a různých délek podle vašich preferencí. Tento vínový bomber z kolekce H&M půjde parádně dohromady například se stylovou teplákovou soupravou nebo růžovou mikinou či svetrem. 

bomber

Vatovaný bomber, H&M, orientační cena 999 Kč

KOŽENKOVÁ BUNDA S BERÁNKOVÝM LÍMCEM C&A

Podzim bez koženkové bundy? To je jako léto bez plavek. Kratší bundička z imitace kůže je nadčasovým kouskem, který se na předních příčkách módních trendů drží už od dob Pomády. Ať už zvolíte černou klasiku, tuto nádhernou čokoládovou, nebo třeba i bílou barvu, vytvoříte s ní nespočet kombinací na běžné denní nošení. Na první pohled drsný styl lze ale jednoduše proměnit i do romantického looku. Vyrážíte se svou polovičkou, nebo s kamarádkami na večeři? Oblečte bundu k šatům s dlouhým rukávem, černým punčochám a kotníkovým botám. Naším tajným tipem je motorkářská bunda z kolekce C&A s beránkovým límcem. Ten je novým prvkem koženkových bund, který letos obzvlášť frčí a my mu také říkáme jedno velké ano!

kozenka

Motorkářská bunda – imitace kůže, C&A, orientační cena 1 500 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (C&A, H&M, Mohito, Lindex, RESERVED)

#vsechnastories #moda #lifestyle #rady #podzim