Asymetrická sukně je hitem léta. Víte, jak ji nosit?

Sluší každému typu postavy, je pohodlná, vzdušná a stylová. Asymetrická sukně se řadí k letním kouskům, které nesmí chybět ve vašem šatníku. Pořiďte si tu svou v aktuálních letních výprodejích v prodejnách v Palladiu a inspirujte se našimi čtyřmi variacemi, které vám ukážou, jak ji kombinovat. 

Ať už máte širší boky, pas nebo výraznější pozadí, asymetrická sukně je pro vás tou správnou volbou. Asymetrie v délce totiž odpoutá pozornost od partií, na které nejste příliš pyšní a zaujme svou netradičností. Kombinovat ji můžete s úzkými topy, jednoduchým tričkem nebo třeba košilí.

Pozor jen, abyste to nepřehnali s barvami nebo vzory. Asymetrická sukně už je sama o sobě natolik výrazným kouskem, že ji stačí doplnit jednobarevným vrchem a doplňky ladícími s horním nebo spodním dílem outfitu.

1. Kombinace asymetrie a tylu vám dodá na ženskosti

Dostali jste pozvánku na svatbu, ale stále nevíte, co na sebe? Vyneste romantický komplet z prodejny H&M. Meruňková tylová sukně sahá až na zem a bude skvěle vypadat s elegantním řaseným topem, béžovou kabelkou a třpytivými lodičkami.

02

Asymetrická sukně, H&M, orientační cena 6499 Kč; Řasený top bandeau, H&M, orientační cena 749 Kč; DeeZee lodičky, CCC, orientační cena 909 Kč; Kabelka pytel, Mohito, orientační cena 299 Kč

2. Pruhy na asymetrické sukni – ano, nebo ne?

Vertikální pruhy na sukni vám opticky prodlouží a zúží nohy, a proto jsou vhodným vzorem na asymetrické sukni v midi střihu. V kombinaci s čistým béžovým tričkem a populárními bílými Converse teniskami představují pohodový outfit, který si můžete vzít kamkoliv.

01

Asymetrická midi sukně, Lindex, orientační cena 999 Kč; Tričko s krátkým rukávem, Lindex, orientační cena 449 Kč; Plátěná obuv Converse, CCC, orientační cena 1499 Kč

3. Festival snese i kombinaci více prvků 

Léto se nese ve znamení festivalů, které si říkají o něco trochu divočejšího. Nebojte se proto odvázat a oblékněte si třeba džínovou minisukni asymetrického střihu s barevnými proužky. Krátký top s potiskem, modrá síťovaná kabelka a svítivé sandálky z kůže ji pak dodají ten pravý party dojem.

festival

Džínová mini sukně s barevnými proužky, MANGO, orientační cena 599 Kč; Tričko crop s potiskem, MANGO, orientační cena 399 Kč; Kožené páskové sandály, MANGO, orientační cena 2299 Kč; Kabelka s mřížkou a asymetrickým uchem, MANGO, orientační cena 1299 Kč

4. Staňte se rockovou hvězdou s asymetrickou sukní

Pokud se chystáte na koncert nebo třeba večerní posezení s přáteli, přijde vám vhod kožený křivák. A právě i ten díky svému asymetrickému zapínání perfektně sedne k černé asymetrické sukni s příměsí lnu. Pak už stačí jen obout kožené sandálky se zvýšenou podrážkou, bílé tričko nebo černé tílko a máte finální look hotový.

03

Asymetrická sukně s příměsí lnu, RESERVED, orientační cena 1299 Kč; Ladie’s top, RESERVED, orientační cena 199 Kč; Kožený křivák, RESERVED, orientační cena 2999 Kč; Kožené sandály, RESERVED, orientační cena 399 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do
vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #lifestyle #zabava #rady #dovolená