Be INsta: na kafe i na party v pyžamu? Proč ne!

Instagramové hvězdy si zamilovaly lehounká kimona, saténové halenky a splývavé materiály, které vypadají jako pyžama, ale nosí se jako běžný outfit. Troufnete si vyrazit z ložnice třeba rovnou na rande?

# Lehký vršek

Orientální kimona a saténové župany neschovávejte jen na doma. Na jaře budou totiž trendy kouskem, který nahradí okoukané kardigany a loňské bombery. Nosí se také košile připomínající klasický vršek od pyžama nebo lesklá tílka se špagetovými ramínky. Nebojte se si na venkovní nošení obléct klidně i opravdovou část své domácí róby, rozdíl totiž nikdo nepozná.

Kimono, H&M (patro –1, 0). Zelené tílko a tmavomodrá košile, MANGO (patro +1). Fialová blůza, MAX&Co. (patro +1). Krémové tílkoEtam (patro –1).

# Splývavé kalhoty

Přemýšlíte, čím oživit svůj klasický styl à la "džíny a bílé triko"? Pak vyzkoušejte pyžamové kalhoty! Nosí se zúžené, rozšířené i zkrácené, takže ten ideální střih si najde opravdu každá. V kurzu je zavazování v pase, proužky, květinové potisky nebo pastelové barvy. Dají se nosit na večírek s podpatky, ale i na běžný den s bílými teniskami. A bonus na závěr? Jsou taaak pohodlné!

Růžové, H&M (patro –1, 0). Květinové, MANGO (patro +1). Vínové, TOPSHOP (patro +1). Modré, MAX&Co. (patro +1)

# Pyžamový outfit

Pokud jste módní nadšenkyní číslo jedna a nebojíte se poutat na ulicích pozornost, pak si pořiďte rovnou celý pyžamový model. V takzvaném monochromatickém looku budete vypadat, jako když se zrovna chystáte na velkolepou přehlídku v Paříži nebo Miláněa všem bude jasné, že víte, co je trendy. A co víc, až se vám nošení dvou ladících kousků dohromady okouká, můžete je rozdělit a nosit je hravě zvlášť.

Halenka a sukně a pruhovaný model, oboje dostupné v MANGO (patro +1). Saténové šaty, RESERVED (patro 0). Béžové kalhoty a top, H&M (patro –1, 0). 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

#vsechnastories #moda