Bláznivé počasí

Přiznejte se, kolikrát jste se ráno převlékla ve snaze vyzrát na počasí, které si s námi v posledních týdnech pěkně zahrává. Ranní teploty, které nám připomínají, že zima ještě neskončila, teplé sluneční paprsky, nutící nás odložit kabáty, i nevyzpytatelné dešťové přeháňky. Obléct se během jarních dní může být oříšek. PALLADIUM vám ale přináší několik módních inspirací, díky kterým budete stylová i přes stažená mračna.

Lehký vánek

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_07Deštník i sluneční brýle, nepromokavý svršek a navíc pár vrstev, které postupně odhazujeme a zase oblékáme podle aktuálního počasí. Jak to udělat, abyste nestálé jarní počasí ustála s grácií a stylem, a ne uřícená s plnýma rukama? Základem je velká kabelka, která pojme veškeré dámské nezbytnosti i výbavu do nepříznivého počasí. A dál, jaké jsou ony zázračné kombinace do nevyzpytatelného počasí?

Není nad kvalitní trench coat, který ustojí všechny rozmary jarního počasí. Možná i to je jeden z důvodů, proč tento kultovní kabát s páskem v pase a dvouřadým zapínáním visí ve skříních módních ikon již od konce dvacátého století. V letošní sezóně zůstává hitem jeho oversize varianta, což oceníte zejména během chladnějších dnů, kdy vám umožní schovat hned několik vrstev svršků. Pokud chcete být extra chic, vyzkoušejte populární monochromatický look, který je trendy nejen ve světě dekorativní kosmetiky, ale i v tom módním.

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_10

Kožený opasek s přezkou, MANGO, orientační cena 599 Kč, Kabelka Gino Rossi LIB-GR-075 BÉŽOVÁ, CCC, orientační cena 2 799 Kč, Bavlněný trenčkot, H&M, orientační cena 1799 Kč, Džíny bootcut s vysokým pasem, MANGO, orientační cena 799 Kč, Tenisky basic s tkaničkami, MANGO, orientační cena 899 Kč, Vzorovaný šátek, Mohito, orientační cena 299 Kč, Halenka s volány na ramenou, RESERVED, orientační cena 459 Kč, Skládací kostkovaný deštník, MANGO, orientační cena 399 Kč.

Elegance za každého počasí

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_25To, co dříve bývalo tabu, je dnes jedním z nejaktuálnějších módních trendů. Takzvaný “double denim” možná znáte hlavně ze sociálních sítí, kde si ho oblíbily slavné blogerky. Není se čemu divit, neokoukaná džínová kombinace překvapivě zahřeje a neprofoukne, takže se skvěle hodí na dny, kdy počasí není na naší straně. Přidejte rockerskou bundu, ideálně o několik velikostí větší nebo ukradenou z šatníku vašeho partnera, ženský prvek v podobě sandálků na klínku a outfit, jak vystřižený z módního časopisu, je na světě.

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_27

Fly baseball cap, Patrizia Pepe, orientační cena 1 472 Kč, Oversized džínová košile, H&M, orientační cena 899 Kč, Motorkářská bunda, H&M, orientační cena 1 299 Kč, Slim High Ankle Jeans, H&M, orientační cena 499 Kč, Saddle Bag SM, KARL LAGERFELD, orientační cena 8 299 Kč, Pantofle Mexx, CCC, orientační cena 1 799 Kč.

Stylová v ulicích velkoměsta

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_14Vzpomínáte si na Sarah Jessicu Parker v Sexu ve městě, která se ani v nepříznivém počasí nevzdala svých lodiček? Ani vy nemusíte ztrácet na eleganci, i když vám počasí nepřeje! K pohodlným džínům a košili nahoďte oversize sako, oblíbené podpatky a s deštníkem nad hlavou se vydejte do ulic velkoměsta.

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_17

Sako s dvouřadým zapínáním na knoflíky a kostkou, MANGO, orientační cena 1 599 Kč, Blůza oversize z lyocelle, MANGO, orientační cena 899 Kč, Kotníčková obuv Gino Rossi, CCC, cena ve slevě 1899 Kč, Kabelka Gino Rossi, CCC, orientační cena 2 499 Kč, Ikonický monogramový deštník, KARL LAGERFELD, cena ve slevě 944 Kč, Džíny BETTY, Lindex, orientační cena 1 299 Kč.

Pohodlně do parku

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_21Dáváte-li přednost ležérnímu vzhledu, pak zpozorněte. Na scénu se vrací parky, přechodové bundy v tradičním khaki provedení, které vás zahřejí a ochrání před deštěm i větrem. Jsou perfektní volbou nejen na procházky rozkvétající přírodou, ale ve správné kombinaci zabodují i jako svršek na kafe s kamarádkami nebo na neformální rande s vaším novým objevem.

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_23

Oversized bavlněná košile, H&M, orientační cena 599 Kč, Bavlněná parka s kapsami, MANGO, orientační cena 3 999 Kč, Vintage Straight High Jeans, H&M, orientační cena 799 Kč, Bavlněná mikina oversize, MANGO, cena ve slevě 599 Kč, Malá kabelka, RESERVED, orientační cena 359 Kč, Tenisky v kombinaci s kůží, MANGO, orientační cena 1 299 Kč.

V aktivním stylu

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_29Už dávno neplatí, že by se styl vylučoval s praktičností. Důkazem jsou moderní pláštěnky a nepromokavé bundy, které neslouží jen jako ochrana před deštěm, jak si pamatujeme z dětských let, ale s lehkostí se proměňují ve středobod našeho outfitu. Budete se držet při zemi a doplníte vaši pláštěnku sportovními kousky a keckami, nebo opustíte konvence a vydáte se do deště chráněná ale v podpatcích?  

Microsite_PROMENLIVE_POCASI_31

Tričko long sleeve, ADIDAS, orientační cena 1 199 Kč, Sukně rib, ADIDAS, orientační cena 1 599 Kč, Voděodolné pončo s kapucí, Marks & Spencer, orientační cena 2 899 Kč, Taška festival, ADIDAS, orientační cena 849 Kč, Boty NMD_R1 V2, ADIDAS, orientační cena 3 599 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock

#vsechnastories #moda #fashion #jaro #zabava #rady