Holky, pozor – velký šatový průvodce!

Léto je tím nej obdobím pro nošení šatů. Pokud zvolíte vhodné barvy a střih, můžete díky nim odvést pozornost od svých problematičtějších partií. Před koupí je dobré si promyslet, pro jakou příležitost šaty potřebujete. Sháníte vzdušný model na pláž, elegantnější šaty do práce nebo univerzálnější kousek? Prodejny v PALLADIU nabízí množství stylů i materiálů a navíc můžete využít právě probíhajících až 70% slev.

 

MIDI ŠATY

Romantické midi šaty v bílé barvě s anglickou výšivkou na spodním lemu se hodí jak na zahradní slavnost, tak do práce. Přiléhavý střih s rozšířenou sukní, krátké rukávy a vzdušný bavlněný materiál zaručují pohodlí po celý den. Výstřih do V je ozvláštněn stahovací šňůrkou na hrudi.

LINDEX

Midi šaty, Lindex, orientační cena 1 189 Kč

KOŠILOVÉ MIDAXI ŠATY

Košilové šaty z kolekce Per Una jsou vyrobené z čisté bavlny z udržitelných zdrojů. Širokou splývavou midaxi sukni lze v pase sepnout pomocí odnímatelného pásku a vytvořit tak krásnou siluetu. Živůtek je bez límečku, s knoflíky a halenkovými rukávy, které dodávají extra objem pro ultra pocit ženskosti.

1

Květované košilové midaxi šaty z čisté bavlny, Marks & Spencer, orientační cena 1 699 Kč 

KOŠILOVÉ ŠATY

V košilových šatech svěží zelené barvy neuniknete ničí pozornosti. Horní část s límečkem se zapíná na knoflíky. Volánová sukně je v délce ke kolenům s prodlouženým zadním dílem. Navíc jsou vyrobené z organické bavlny, která je pěstována tak, aby byla zachována úrodnost půdy, chráněna biodiverzita a byl dodržen přirozený cyklus života.

730_x_VYSKA_-_Reserved_1400

Košilové šaty, Reserved, orientační cena 399 Kč  

MINI ŠATY

Krátké šaty áčkového střihu se perfektně hodí na teplé letní večery. Vpředu i vzadu mají hluboký výstřih do véčka. Úzká ramínka s horním zavazováním a vodorovná vázačka na zádech jsou zajímavým a odvážným detailem. Vyrobené jsou z bavlněné tkaniny.

HM

Minišaty s výstřihem do V, H&M, orientační cena 399 Kč

PLÁŽOVÉ ŠATY

V tomto žakárovém kaftanu ze směsi bavlny můžete rovnou vyrazit na pláž. Pohodlný vzdušný střih v mini délce má moderní výstřih do V. Zavazování vpředu pomocí střapců je inspirováno boho stylem.

2

Žakárový plážový kaftan, ze směsi bavlny, Marks & Spencer, orientační cena 1 499 Kč

KVĚTINOVÉ ŠATY

Sezónní potisk rozkvetlých jiřin dodává šatům v délce pod kolena nezaměnitelný styl. Spadlá ramena s nabíráním mají ohrnutý lem. Model lze v pase sepnout pomocí odnímatelného pásku a vytvořit tak krásnou siluetu. Materiálové složení zaručuje perfektní splývavost, lehkost a příjemný pocit při nošení.

GANT

Minišaty s výstřihem do V, GANT, orientační cena 399 Kč

JEDNOBAREBNÉ NABÍRANÉ ŠATY

V elegantních šatech ze směsi hedvábí z kolekce Autograph neuniknete ničí pozornosti. Korálové červený model má bavlněnou podšívku, klasický kulatý výstřih a tříčtvrteční halenkové rukávy. Nabíraná sukně je v elegantní délce ke kolenům. 

3

Nabírané šaty s kulatým výstřihem ze směsi hedvábí, Marks & Spencer, orientační cena 2 599 Kč

SPLÝVAVÉ ŠATY

Jednoduché a elegantní šaty, po kterých sáhnete při nejrůznějších příležitostech. Rovný střih, 3/4 rukávy, klasický kulatý výstřih a délka po kolena z nich dělají naprosto univerzální model. Zapínání na knoflíky na zádech je zajímavým detailem.

4

Splývavé šaty ke kolenům s kulatým výstřihem, Marks & Spencer, orientační cena 1 099 Kč

ZAVINOVACÍ KVĚTINOVÉ ŠATY

Výrazné květy dodávají těmto midi šatům v námořnicky modré barvě výrazný look. Zavinovací střih s mašlí na boku, dlouhé rukávy s manžetou a košilový límeček dělají z tohoto kousku elegantní variantu na večer. 

5

Květované zavinovací midi šaty s vázáním, Marks & Spencer, orientační cena 1 699 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemce prodejny z PALLADIA (Marks & Spencer, GANT, H&M, Reserved, Lindex)

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #léto