Jak mít vždycky co na sebe? Řešením je kapsulový šatník!

Znáte ten pocit, když ráno stojíte před skříní plnou oblečení a nejste schopná si vybrat, co na sebe? Máte chuť si vzít konkrétní sukni, ale nic vám k ní neladí nebo vám celý outfit zkazí boty, protože se nehodí barevně. Řešením je kapsulový šatník, který si oblíbily modelky i celebrity po celém světě. Jsou to základní kusy oblečení z kvalitních materiálů, které se dají snadno kombinovat. A pokud byste stále tápali, jak takový šatník sestavit, většina značek už basic kolekce nabízí. Začít můžete postupně s letní variantou a v průběhu roku doplňovat další položky. 

Vybírejte jak kusy, které se budou hodit do práce, tak na večerní akce – kalhotový kostým, sukně nebo "malé černé”, které jsou povinnou výbavou každé ženy. Dalšími základními stavebními prvky jsou dobře padnoucí modré džíny, minimalistická jednobarevná trička nebo bílá košile. Jako další vrstvu zvolte kvalitní svetr nebo cardigan z kašmíru. Na materiálech obecně nešetřete, protože při dobré péči vám vydrží i několik sezón. Co se týče bot, vsaďte na jedny kvalitní lodičky a alternativu bez podpatků – baleríny nebo tenisky. Nepodceňujte ani doplňky. Tři kabelky by vám měly stačit na všechny příležitosti – větší do práce, jedna přes rameno a psaníčko na večer. Šmrnc vašemu outfitu pak dodají kvalitní hodinky, výrazný šperk, hedvábný šátek, kožený pásek nebo originální brýle.

Bílá košile

Pohodlný, měkký žerzej se setkává s elegantním vzorem a v kombinaci s plátěnými kalhotami dělá z této halenky dokonalého společníka pro dlouhé dny v kanceláři. Vyměňte spodní vrstvu za džíny nebo lněné kraťasy a máte rázem neformální outfit na teplé letní večery.

1

Polokošile s knoflíkovou lištou, Esprit, orientační cena 1 499 Kč

Minimalistické jednobarevné tričko

Dámské tričko s krátkým rukávem a mírně projmutím střihem je všestranně kombinovatelný kousek, který prakticky a stylově doladí jakýkoliv outfit. Skvěle se hodí jako spodní vrstva pod svetr či sako. Prémiová bavlna s příměsí elastanu navíc zaručuje dokonalou pružnost, prodyšnost, tvarovou stálost a jednoduchou údržbu.

730_x_VYSKA_GANT_obracene

Tričko Gant, Gant, orientační cena 799 Kč

Modré džíny

Inspirujte se moderní interpretací klasického stylu 90. let. Tyto džíny mají lichotivý vysoký pas a zúžené nohavice. Uvolněný střih je inspirovaný vintage módou. Navíc jsou vyrobené v rámci trendu udržitelnosti z přírodní tkaniny TENCEL™, která se získává z celulózových vláken eukalyptu.

3

Džíny s vysokým pasem, Levi’s, orientační cena 3 299 Kč

Kašmírový svetr

Ultralehký kašmírový svetr s širokým výstřihem můžete využít jako lehkou druhou vrstvu k serióznějšímu outfitu do práce nebo pod koženou bundu během chladnějších dnů.

730_x_VYSKA_Falconeri_2

Kašmírový svetr, Falconeri, orientační cena 3 689 Kč

Áčková minisukně

Tato klasická žerzejová minisukně dává nekonečné možnosti kombinování. Silueta zdůrazňuje pas, strečový materiál je pohodlný a detaily švů po celé délce jsou zajímavým prvkem.

5

Žerzejová minisukně, Marks & Spencer, orientační cena 499 Kč

Bílé tenisky

Trendy kožené tenisky v bílé barvě s decentním černým okrajem jsou pohodlnou alternativou ke klasickým balerínám. Skvěle budou vypadat k šatům, ale i ležérnímu obleku. Nadčasový kousek, který hned tak nevyjde z módy.

730_x_VYSKA_CCC_obracene

Bílé kožené tenisky, CCC, orientační cena 1 899 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (CCC, Marks & Spencer, Falconeri, Gant, ESPRIIT)

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #léto