Jarní kolekce dorazily do Palladia

Příchod jara smetl z věšáků v obchodech huňaté zimní oblečení a zaplnil je novou kolekcí plnou barev a čerstvých trendů. Co bude letos na jaře v kurzu? Pojďte společně s námi nahlédnout do rozkvetlých výloh v Palladiu a odhalit, který kousek nesmí chybět ve vašem šatníku. 

Ačkoliv si na nošení jen jedné vrstvy budeme muset ještě chvíli počkat, jarní sluníčko přináší možnost odhodit velké kabáty a vrhnout se po dlouhé zimě na obměnu outfitů. Stýskalo se vám po sukních a šatech? Pak si nezapomeňte letos pořídit šaty s průstřihy ve tvaru písmene V, maxi nebo midi sukni a něco s volánky k tomu. Zapojte zpátky do hry barevnou paletu, která by měla zahrnovat Barbie růžovou, baby blue, limetkovou, zářivě žlutou, ale i olivově zelenou. Barvou číslo jedna však bude nejen na jaře, ale i po celý rok Viva magenta – výrazná růžovo-červená barva, která vám dodá pořádnou dávku energie.

Džínovina

Milovníky džínoviny jistě potěší zpráva, že se na výsluní vrací all-denim outfity. Zkombinujte například pohodlné šaty s džínovou bundičkou a navrch i kabelkou. Tyto košilové šaty značky GANT jsou nesmírně pohodlné a mají rovný střih, díky čemuž lichotí každému typu postavy.

9

Šaty Gant Reg SS Denim shirt dress, GANT, orientační cena 5 299 Kč

Kapsáče

Cargo kalhoty se dostaly do trendů již vloni, a proto není žádným překvapením, že dominovat budou i nadále. Pastelově růžové kapsáče s vysokým sedem seženete v obchodě MANGO. Mají zavazování v pase a tolik kapes, že kabelku můžete nechat doma.

8

Kalhoty parachutte, MANGO, orientační cena 1 599 Kč

Síťovina

Mysleli jste si, že průsvitný materiál patří jen na večírky? Jarní kolekce předpovídají, že síťované kousky budou nabírat na popularitě a kdo je nebude nosit, jako kdyby ani nebyl. Tahle průhledná limetková sukně s kamínkovými detaily na vás čeká v prodejně Patrizia Pepe v patře +1.

7

Rhinestone skirt, Patrizia Pepe, orientační cena 7 762 Kč

Zkrácená saka 

Croptopy a zkrácené bundy se řadí mezi jarní klasiku. Co ale říkáte na zkrácené sako, které vypadá skvěle snad se vším? Zastavte se v prodejně H&M a vyzkoušejte si jednořadé sako s fazonovým límcem a ozdobnými knoflíky. Věříme, že budete překvapeni, jak dobře se v něm budete cítit. 

10

Cropped sako, H&M, orientační cena 899 Kč

XXL kabelky 

Éru minikabelek, do kterých se vešel sotva mobilní telefon, vystřídají v jarních měsících takzvané XXL kabelky. Dostatek prostoru a jednoduchý design představují jejich dvě zásadní výhody, a zároveň důvody, proč si pro tu svou co nejdříve zaběhnout do Palladia. 

11

Shopper Talk Different II, GERRY WEBER, orientační cena 1 632 Kč

Který z jarních trendů vás zaujal? Podělte se o svůj názor s ostatními a sdílejte článek na sociálních sítích. 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion