Kabelky, které zaručeně oživí váš zimní look

S klesajícími teplotami přicházejí na scénu zimní bundy, které zahalí většinu našeho těla a nedávají příliš prostoru kreativitě. Jak tedy obměnit a oživit často nudný zimní look? Odpovědí jsou doplňky. Slaďte čepici a šálu nebo kozačky s dobře zvolenou kabelkou a uvidíte, jak váš outfit rozzáří. Pořiďte si kabelku, která skvěle padne k vaší zimní bundě a nakoukněte s námi do nabídky obchodů v Palladiu.

Hobo kabelka

Letošní zimě bude bez debaty kralovat takzvaná hobo kabelka. Ta je typická svým měkkým materiálem, který se lehce krabatí a zdánlivě proto připomíná vak. Hobo kabelky se proslavily díky svému zaoblení v horní části, které tvoří ikonický tvar půl měsíce. Kabelka má zpravidla jen jeden popruh, přičemž v závislosti na velikosti ji lze pohodlně nosit jak v ruce, tak přes rameno. Tento trend se dostal do popředí v éře květinových dětí, a výborně proto funguje s boho stylem. 

30

Každodenní malá dámská kabelka, WOJAS, orientační cena 1 652 Kč

Kabelka s prošíváním

Nezahalujte se pouze do tmavých odstínů a vydejte se do ulic oděni v zemitých barvách. Hnědá, béžová, krémová, ale i třeba khaki zelená si vzájemně notují. V kombinaci s hnědým kabátem bude vypadat luxusně například tato béžová kabelka z kolekce RESERVED. Ta zaujme svým stylovým a momentálně velmi oblíbeným prošíváním. Kabelka má jednu velkou přihrádku, do které se vám vleze vše potřebné a zapíná se jednoduše na magnet.

28

Prošívaná kabelka, RESERVED, orientační cena 799 Kč

Kabelka s třásněmi

Ačkoliv s černou klasikou nic nezkazíte, každé ozvláštnění je ku prospěchu. Své místo si v zimní nabídce zaslouženě vydobyly zdobené detaily a především pak třásně. Ať už vsadíte na kožené, řetízkové, hedvábné nebo semišové, zaručeně upoutáte pozornost. Pokud se poohlížíte po menší crossbody kabelce, podívejte se v prodejně CCC na kabelku značky Jenny Fairy a vyzkoušejte, jak s vaším svrškem bude ladit.

29

Kabelka s třásněmi, Jenny Fairy, CCC, orientační cena 419 Kč

Zářivě barevná kabelka

Vyčníváte rádi z davu? Pak vám můžeme zaručit, že s křiklavě barevnou kabelkou se vám to určitě povede. Modrá, růžová, žlutá a oranžová už dávno nefrčí jen přes léto, ale skvěle rozbijí zástup celočerných outfitů. Tahle barevná kabelka značky ESPRIT je parádní módní volbou nejen kvůli intenzivní barvě, ale také kvůli osobitému stylu ucha. Splétané látkové pásky, autentická imitace usně s měkkým povrchem, nastavitelný ramenní popruh a ideální velikost jak pro nošení v ruce, tak přes rameno. Musíme dodávat víc? Zajděte si pro tuhle krásku do obchodu na patře +1.

24

Kabelka přes rameno se splétaným uchem, ESPRIT, orientační cena 899 Kč

Elegantní batůžek

Kabelky tvoří neodmyslitelnou součást outfitů, ale je potřeba přiznat, že nejsou vždy úplně praktickou záležitostí. Vyměňte je letos za elegantní batůžek a dopřejte svým rukám volnost. Béžovo-růžový batoh Guess se zlatými kovovými prvky perfektně padne ke světle modrému kabátu nebo jakýmkoliv jiným studeným tónům. Dolaďte ho ke stejně barevné čepici, šále a rukavicím a vytvořte tak jemný ženský look na mrazivé dny. 

25

Kobo batoh, Guess, orientační cena 3 390 Kč

Huňatá kabelka

Kožíšky patří mezi tradiční kousky, co ale říkáte na chlupatou kabelku? Za nás je to nepochybně jedno velké ANO! Novinku značky Graceland z DEICHMANN si můžete vybrat v černé, růžové, béžové, světle zelené nebo sněhově bílé variantě. Huňatá kabelka má nastavitelný a odnímatelný popruh přes rameno a měkoučké krátké ucho do ruky. 

26

Béžová kabelka GRACELAND, DEICHMANN, orientační cena 399 Kč

Kabelka s krokodýlím vzorem

Každému ročnímu období dominuje některý ze zvířecích vzorů a tuto zimu vyhrává na plné čáře krokodýl. Imitace krokodýlí kůže zkrátka válí. Chcete-li se udržet v kurzu, vyrazte si pro kabelku s tímto vzorem například do Marks&Spencer. Mini kabelka pod paži se zapínáním na zip má nastavitelné pásky a neodolatelný tvar.

27

Mini kabelka pod paži z umělé kůže, Marks&Spencer, orientační cena 699 Kč

 

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (Marks & Spencer, DEICHMANN, Guess, ESPRIT, CCC, RESERVED, WOJAS)

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #rady