Krátké, kratší, nejkratší! Minisukně se vracejí na scénu

Zastesklo se vám někdy po zvonových kalhotách, bokovkách a dalších módních trendech, které už odvál čas? Nezoufejte, protože vybrané trendy se vracejí a móda ze začátku milénia hlásí návrat. Konkrétně letos slaví comeback minisukně všech délek i střihů!

H&M

Obohaťte svůj ležérní styl o klasickou džínovou sukni. Bez ohledu na to, po jakém stylu sáhnete, džínová sukně je natolik univerzální, že v ní můžete vyrazit z práce přímo do baru. Zkombinujte dva letošní trendy – minisukni a nízký pas. Džínová sukně s 5 kapsami ze stoprocentní bavlny má poklopec na zip s knoflíkem a nezačištěný dolní lem.

1

Džínová sukně Low Waist, H&M, orientační cena 499 Kč

PEPE JEANS

Pokud se nebojíte výraznějších vzorů a barev, pak je tato červená minisukně s květinovým potiskem přesně pro vás. Květinové vzory lehce evokují uvolněná 60. léta a symbolizují optimismus a entuziasmus. Vyrobená je ze žakáru, má elastický pas a rovný střih. 

2

Sukně s potiskem květin Priscilla, Pepe Jeans London, orientační cena 1 150 Kč

GAP

Pro milovnice pohodlí je tu sukně ze sportovní řady GapFit. Prodyšná a rychleschnoucí tkanina odvádí vlhkost, aby byla pokožka suchá. Strečový materiál umožňuje volnost pohybu, ale zachovává si tvar. Na vnitřní straně najdete kapsu a skryté šortky, díky kterým při nejrůznějších aktivitách neodhalíte víc, než byste chtěla.

3

Sukně GapFit high rise eclipse, GAP, orientační cena 1 599 Kč

LINDEX

Snažíte se upřednostňovat oblečení z udržitelných materiálů? Pak sáhněte po sukni mírně rozšířeného střihu z umělého semiše s elastickým pasem. Tento kousek je částečně vyroben z recyklovaného polyesteru. Jeho použitím Lindex pomáhá již vyrobenému materiálu, například PET lahvím, najít další uplatnění. Ve srovnání s výrobou nových materiálů je tento způsob mnohem efektivnější z hlediska využití zdrojů, což je lepší pro životní prostředí a snižuje to dopad na klima. 

4

Sukně z umělého semiše, Lindex, orientační cena 799 Kč

GANT

Vsaďte na klasiku s kostkovanou sukní áčkového střihu v délce do půli stehen. Má vyšší pas s poutky na opasek a nenápadným zipem na zadní straně. Materiálové složení s vysokým podílem vlny zaručuje dokonalou lehkost, přirozenou hřejivost a prodyšnost. Sukně je velmi příjemná na omak a pohodlná na nošení. Stylový kousek, který bude ozdobou každého nenuceně elegantního outfitu.

5

Sukně GANT d2. Heritage check mini skirt, GANT, orientační cena 3 499 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (H&M, PEPE JEANS, GAP, LINDEX, GANT)

#vsechnastories #moda #fashion #léto