Kůže vládne podzimu 2023

Na módních přehlídkách pro letošní podzim a zimu zcela dominoval jeden materiál. A tím je kůže. Celokožené looky se opět hlásí ke slovu a tentokrát nezůstaneme jen u obyčejné černé. Staňte se nepřehlédnutelnou a přijďte si do Palladia vybrat své kožené kousky a doplňky. 

Kožená bunda

Naprostý základ podzimního šatníku tvoří kožená nebo koženková bunda. Jako koženka se označuje umělá kůže, která představuje skvělou variantu pro ty, kdo nechtějí výrobky z té pravé. Sáhnout můžete po klasice v podobě zkrácené motorkářské bundy. Pokud chcete ale na ulici opravdu zaujmout, vsaďte na rudý kabát značky KARA.

04

Dámský kabát kůže jehnětina, KARA, orientační cena 8 999 Kč; Bunda z umělé kůže, GAP, 3 199 Kč

Kožené šaty

Celokožený outfit vytvoříte jednoduše pomocí sexy, ale stále vkusných šatů. V aktuálních kolekcích obchodů v Palladiu seženete jak košilové, tak i pouzdrové šaty nebo šaty s áčkovou sukní. Stačí si vybrat ty, ve kterých se budete cítit jako bohyně.

02

Šaty z umělé kůže, GAP, orientační cena 2 199 Kč; Pouzdrové šaty, Mohito, orientační cena 899 Kč

Kožené kalhoty

Preferujete raději kalhoty? Pak by vám neměly v šatníku jedny kožené chybět. Podobně jako nestárnoucí denim, můžete i kůži kombinovat na nespočet způsobů. Kožené kalhoty padnou ke svetru, košili, běžnému topu i romantické halence. Velkým hitem jsou letos u kalhot odstíny hnědé. 

66

Joggingové kalhoty z imitace kůže, ESPRIT, orientační cena 1 899 Kč; Rovné kožené kalhoty, H&M, orientační cena 7 599 Kč

Kožené šortky a topy

I v chladnějších podzimních dnech můžete vytáhnout kraťasy. Ty kožené vypadají perfektně s černými punčochami nebo silonkami. Zkombinujte je například s koženým topem s výrazným předním zipem nebo jen jednoduchým svetříkem. 

05

Šortky s ozdobnými knoflíky, Mohito, orientační cena 549 Kč; Kožený top s předním zipem, H&M, orientační cena 4 999 Kč

Kožená sukně

Pravidelní čtenáři našeho blogu už ví, že metalické odstíny frčí. V kombinaci s kůží se navíc stávají must have kouskem, který vám dodá ten správný sex-appeal. Romantičtějším duším naopak doporučujeme sáhnout po plisovaných sukních v hořčicovém nebo hnědém tónu.

06

Midi sukně z metalické imitace kůže, ESPRIT, orientační cena 2 199 Kč; Světle hnědá dámská koženková plisovaná sukně, Orsay, orientační cena 549 Kč

Kožené boty

Kůže nevládne jen světu oblečení, ale také obuvi. Výstřední typy zajisté zaujmou populární kovbojské boty nebo vysoké kozačky s krokodýlím embosovaným vzorem. Kvalitní kožené mokasíny s výraznou sponou pak nabízí obchod MANGO, kde si je můžete vyzkoušet ve více barevných provedeních. A pokud rádi zůstáváte v teple i doma, kupte si roztomilé domácí pantofle s hřejivým beránkem v prodejně Divoký býk. 

03

Kožené kovbojské boty, RESERVED, orientační cena 2 599 Kč; Kožené mokasíny s metalickým detailem, MANGO, orientační cena 1 599 Kč; Kožené hnědé domácí pantofle s beránkem, Divoký býk, orientační cena 790 Kč; Kozačky Sam Edelman černá, CCC, orientační cena 3 299 Kč

Kožené doplňky

Ne každý se však v kůži cítí komfortně, a proto můžete následovat kožený trend i jen pomocí doplňků. Uvidíte, že investice do kožených rukavic, pásku nebo kabelky se vám vyplatí, protože kůže dlouho vydrží a hodí se ke všem stylům.

01

Kabelka přes rameno z imitace kůže žlutá; ESPRIT, orientační cena 1 299 Kč; Dámský pasek pravá kůže, KARA, orientační cena 599 Kč; Kožená taška typu ledvinka Clutch růžová, Tatuum, orientační cena 1 099 Kč; Kožené rukavice, H&M, orientační cena 799 Kč; Pouzdro na mobil saffiano, MANGO, orientační cena 499 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

 

#vsechnastories #moda #lifestyle #rady #podzim #boty