Looky inspirované hip-hop a raperskou módou

Hip hop už dávno nepatří jen do temných uliček Bronxu. Právě naopak! Probojoval se až na ta nejpovolanější místa – na přehlídková mola fashion metropolí jako je Paříž, Londýn či Milano. Záměrně vytahané mikiny, zlaté řetězy a kšiltovky teď místo rapperů oblékají módní ikony. Chcete se inspirovat drsnou image i vy? Víme, jak na to!

Maskovaná

Hip hop je nejposlouchanějším žánrem na světě. A tak se není čemu divit, že jeho vliv vidíme všude. Dostal se i do letošní kolekce amerického návrháře Jeremyho Scotta. Ten oslavil 20 let existence své značky maskáčovým potiskem, který se tak vrátil na přední příčky módních žebříčků. Vsaďte na trendy gangsterský styl i vy. V kurzu jsou maskáčové parky, sukně i kalhoty.

Parky a sukně, SUPERDRY, (patro –1, 0). Kalhoty, Tally Weijl (patro –1). 

Yeezy

Přehlídky rapera Kanye Westa a jeho značky Yeezy nepatří mezi ty řekněme tradiční. Na newyorkském fashion weeku jeho show simulovala rwandské uprchlíky. Svou novou kolekci tenisek Yeezy 500 Supermoon zase představil v kampani s nahými modelkami, která byla inspirována jeho ženou Kim. No, o jeho kontroverzním představování nových kolekcí si můžeme myslet co chceme, ale jedno je jisté: jeho raperská značka inspiruje vytříbenou módní společnost, tak proč také něco neokouknout? Americký raper přináší módu oversized mikin, transparentních materiálů, ponožkových kozaček a pozor - cyklistických šortek do města. Troufnete si na ně po vzoru Kim Kardashian i vy?

Mikiny a šortky, H&M (patro –1, 0). Boty, MANGO (patro +1).

Free

Čepice s kšiltem vzad, ledabyle přehozený bomber a trička s nápisy. Ani tyhle kousky už neuvidíte jen na hiphopových koncertech. Ale i na molech a pár měsíců nato i v ulicích. Pokud máte tento uvolněný styl rádi, nebojte se otočit kšiltovku směrem vzad nebo vyrazit ve volném tričku. Chce to jen zkombinovat se sexy doplňky, ať nevypadáte příliš mužsky. K dlouhým mikinám a tričkům se nebojte obléknout superhot kozačky nad kolena. Kontrasty stylů v tomto případě fungují na jedničku.

Kozačky, Baťa (patro –1). Tričko, H&M (patro –1, 0). Kšiltovka,  Foot Locker (patro 0). 

Zdroj fotografií: PR, Pinterest

 
#vsechnastories #moda