MALL STYLE 49 - Styloví návštěvníci se vrhli na slevy

Období po Novém roce všichni módní nadšenci milují. A proč? No přece protože mohou nakoupit ve vlně zimních slev trendy kousky za zlomek jejich původní ceny. V čem vyrazili do PALLADIA na lov trendy kousků naši styloví zákazníci? 

Rudé doplňky

Máte ve svém šatníku především basic kousky nevýrazných barev? Pak není nic jednoduššího než oživit jednoduchý outfit výraznými doplňky. Velká červená šála skvěle ladí s rudým psaníčkem, které dodává celému modelu punc originality. Milý úsměv je pak třešničkou na dortu!

Pastelové tóny

Pastelové tóny rozhodně nepatří jen na jaro. Nebojte se rozbít zimní šeď barevným tričkem s trendy uzlem na boku a růžovými teniskami, které nesmí žádné stylové hvězdě ve sbírce chybět. Kožený křivák oblečte místo svetru a na ven přes něj přehoďte oversize kabát.

Ležérní gentleman

Ani muži nezůstávají s módou pozadu. Pokud chtějí mít styl, měli by se držet pravidla, že v jednoduchosti je krása. S béžovými kalhotami, bílými teniskami a tmavým kabátem nikdy nešlápnou vedle. Není potřeba vymýšlet žádné složité kombinace, outfitu dodá šmrnc třeba trendy vínová čepice a  především padnoucí střihy!

Láska k černé

Přiznejte se, kdo z vás nemá šatní skříň plnou nejrůznějších kousků v oblíbené černé? My ženy ji prostě milujeme. Je variabilní, šik a zeštíhlující. Tmavým modelem od hlavy až k patě sice chybu neuděláte, ale pokud ho doplníte o světlý kulich nebo kabelku s výrazným řetízkem, uděláte jedině dobře. Nebojte se víc experimentovat!

Nestárnoucí denim

Džínovina nikdy nevyjde z módy. To moc dobře ví i mladá slečna. Ta na nákupy vyrazila v klasické denimové bundě Levi’s (patro -1), která se hodí jednoduše ke všemu. Šedivá mikina a bílé tenisky jsou pohodlné a mladistvé a díky výraznějším džínům nepůsobil ani jednoduchý outfit nudně.
#vsechnastories #moda