Nadčasové mikiny do přírody i do kanceláře

Mikina už dávno není pouze součástí sportovního outfitu. Tento oblíbený kousek oblečení slaví svůj návrat už několikátou sezonu. Nápisy, barevné potisky, kapuce i zipy, vše je povoleno. Objevte nové kolekce v Palladiu a vytvořte zajímavé looky pro chladnější počasí, ve kterých můžete vyrazit do města i do práce. 

KLASICKÁ OD GANT

Tento velmi praktický a zároveň nápaditý kousek skvěle doladí každý sportovně ležérní outfit. Dámskou mikinu v klasickém designu s kulatým výstřihem doplňuje kontrastní logo Gant  vyšité na hrudi. Kvalitní složení s vysokým podílem bavlny zaručuje maximální pohodlí a tvarovou stálost. 

1460_x_GANT

Mikina GANT archive shield C-neck sweat, GANT, orientační cena 3 199 Kč

ELEGANTNÍ OD GERRY WEBER

Mikiny jsou nadčasové a letos se opět vrací do módy. Tento stylový módní top se stojacím límečkem je univerzální. Ležérní look získáte v kombinaci s volnějšími džíny, pro slavnostnější chvíle ho doplňte sukní.

1460_x_GERRY_WEBBER

Mikina s diamantovým vzorem, GERRY WEBER, orientační cena 2 550 Kč

S KAPUCÍ OD LACOSTE

Bílá oversized mikina s kapucí a klokaní kapsou bude pohodlným řešením podzimních dnů. Vyrobená je z objemnější teplákoviny v decentním designu s bílým logem, které je doplněno grafickým potiskem na zádech. 

1460_x_LACOSTE

Lacoste dámská mikina, Lacoste, orientační cena 4 399 Kč

EXTRAVAGANTNÍ OD RESERVED

Mikinu nemusíte nosit pouze jako „svrchní“ vrstvu, ale můžete jí nahradit top a doplnit sakem nebo koženou bundou. Ve výrazné fuchsiové mikině s volánovým lemem budete nepřehlédnutelná.

1460_x_RESERVED

Mikina s volánovým lemem, RESERVED, orientační cena 659 Kč

PLYŠOVÁ OD LINDEX

Díky příjemné chlupaté mikině se stojáčkem a zapínáním na zip se budete těšit na chladnější dny. Zajímavými detaily jsou dlouhé rukávy s otvory na palce a zaoblené rozparky. Navíc je vyrobena z recyklovaného polyesteru, při jehož výrobě se mnohem efektivněji využívají energetické zdroje a voda.

1460_x_LINDEX

Chlupatá mikina na zip, Lindex, orientační cena 1 299 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (Lindex, RESERVED, Lacoste, GERRY WEBER, GANT)

#vsechnastories #moda #fashion #lifestyle #rady