Nejlepší kosmetické produkty, které pořídit pod stromeček

Dali jste si za úkol sehnat perfektní kosmetický dárek? Pak jste již určitě zjistili, že je to náročné předsevzetí. Světové kosmetické značky produkují na trh každoročně tolik skvělých novinek a kvalitních produktů, že vybrat z nich ty nejlepší by vám trvalo týdny. Vánoce se ale blíží, a proto vám přicházíme na pomoc. Zabalte pod stromeček sobě nebo svým blízkým to nejlepší z dekorativní kosmetiky značek z Palladia a vsaďte na naší TOP šestku kosmetických produktů.

Perfektní podklad se Satin Make-up Base (Dermacol)

Stejně jako u make-upu i my začneme tím správným základem. Na náš TOP seznam nemůžeme umístit žádný jiný produkt, nežli jednu z nejznámější podkladových bází Satin Make-up Base od značky Dermacol. Tato báze pod make-up se vyšplhala na přední příčky díky doporučením od řady beauty influencerek a pyšní se také titulem nejprodávanější báze na e-shopu Alza.cz. Zmatňující Satin Make-up Base vyplní vrásky a póry, zabraňuje usazování make-upu a díky matnému finiši slibuje omlazenou a vyhlazenou pleť. Pro dosažení stoprocentního efektu aplikujte bázi na vyčištěnou pleť a po nanesení pleťového krému. 

21

Podkladová báze Satin Make-up Base, Dermacol, orientační cena 389 Kč

Sjednocená a matná pleť s Double Wear Stay-in-Place Make-up (Estée Lauder)

Ani ta nejlepší báze však nezařídí krásnou pleť, pokud ji nezkombinujete s kvalitním make-upem. Vyzkoušejte jedničku na trhu, která se těší ocenění nejlépe hodnocený make-up podle portálu Testado.cz a sáhněte po Double Wear Stay-in-Place Make-up od Estée Lauder. Make-up neobsahuje žádné oleje a udrží tak svěží a matný vzhled dokonalé pleti až 24 hodin denně. Dostupný je ve více než 50 odstínech, díky čemuž sedne opravdu každému. Ať už sháníte odstín pro studený, neutrální nebo teplý podtón pleti. Double Wear Stay-in-Place má střední až plné krytí a lze ho dobře vrstvit. Před nanesením na pleť nezapomeňte lahvičku s produktem pořádně protřepat. 

19

Double Wear Stay-in-Place Make-up, Estée Lauder, orientační cena 1 550 Kč

Rozjasněný efekt s Instant Anti-Age Eraser (Maybelline)

Tam, kde nepomůže dostatek spánku, pomůže Instant Anti-Age Eraser korektor od Maybelline. Zatočte s tmavými kruhy pod očima a dosáhněte svěžího a zářivého vzhledu. Korektor pomůže zakrýt nedokonalosti a rozjasní vaše oční okolí. Díky jeho lehké textuře ho můžete použít i jako make-up na celý obličej. Oblíbený houbičkový aplikátor usnadňuje nanášení produktu a nemusíme se s ním bát zabarvených rukou nebo fleků na oblečení. Korektor seženete v prodejně DOUGLAS v 6 odstínech. 

22

Instant Anti-Age Eraser, Maybelline, DOUGLAS, orientační cena 229 Kč

Zářivé oči s paletkou New Nude Palette (Huda Beauty)

Dopřejte své bráně do duše trochu třpytu a zkrášlete své oči hitem letošního roku – paletkou očních stínů New Nude Palette od Huda Beauty. Tahle kráska obsahující 18 vysoce pigmentovaných očních stínů na vás čeká v prodejně SEPHORA. Paletka nabízí matné a třpytivé odstíny v teplém nádechu. Stíny dobře drží na víčku a díky jejich struktuře se s nimi skvěle pracuje. S růžově laděnou New Nude Palette vytvoříte jak běžný denní look do práce, tak i ohromující party make-up ke slavnostní příležitosti. 

18

New Nude Palette, Huda Beauty, SEPHORA, orientační cena 1 840 Kč

Dramatické řasy s 2000 Calories (Max Factor)

Zaujměte pohledem díky dramatickému zvýraznění řas. O to se postará jedna z nejlépe hodnocených voděodolných řasenek Max Factor 2000 Calories. Zajděte si do prodejny dm drogerie pro delší řasy s větším objemem až o 300 %. Vybírat můžete ze 3 odstínů, kterými jsou klasická černá, světlejší černohnědá a intenzivní námořnická modrá. Vytvořte dokonalý look vašich řas a naneste řasenku nejprve na spodní a poté na horní řasy. Dosáhnete tak optického zvětšení oka a vyhnete se obtisknuté barvě na očním víčku.

23

2000 Calories, Max Factor, dm drogerie markt, orientační cena 249 Kč

Intenzivní rty s Retro Matte Lipstick (M•A•C Cosmetics)

Toužíte po smyslných rtech k zulíbání? Pořiďte si ikonu mezi rtěnkami, kterou je legenda značky M•A•C Cosmetics Retro Matte Lipstick. Produkt, který stojí za slávou amerického výrobce kosmetiky, zakoupíte v prodejně na patře -1. Zde si také můžete vyzkoušet 7 odstínů včetně toho nejpopulárnějšího – rudé Ruby Woo. Vysoce matný efekt, výdrž až 8 hodin a bezkonkurenční intenzita barvy. Tahle rtěnka má zkrátka vše, co z vás udělá královnu večera. Pro preciznější vyplnění rtů doporučujeme nanášet rtěnku štětečkem.

20

Retro Matte Lipstick, M•A•C Cosmetics, orientační cena 650 Kč

Dárkové poukazy PALLADIUM

Stále tápete, který z doporučených produktů by vašim blízkým udělal největší radost? Darujte jim možnost si vybrat, po čem jejich kosmetické srdce touží díky dárkovému poukazu Palladium. Poukazy seženete v hodnotě 100, 500 a 1 000 Kč online nebo v Infokiosku. Nakoupit za ně lze ve více než 110 prodejnách a restauracích Palladia.

GUZLE0OU

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA (MAC Cosmetics, dm drogerie markt, SEPHORA, DOULAS, Estée Lauder, Dermacol)

#vsechnastories #moda #krasa #fashion #lifestyle