Palladium Shopping Weekend je tady!

Nejoblíbenější víkend všech milovníků módy přichází. Zapište si do diářů termín 14.–16. 4. a přijďte si do Palladia pro nové kousky do svého jarního šatníku. Slevy na aktuální kolekce si pro vás připravilo téměř 30 prodejen nejen s oblečením, ale i s kosmetikou, doplňky či obuví. Abychom vás nalákali ještě o trochu víc, sestavili jsme pro vás jarní outfity pro vás i pro něj z kousků, které v Palladiu během nákupního víkendu seženete. 

Od pátku do neděle se můžete v Palladiu těšit také na dárky za nákupy. Stačí se s účtenkou zastavit na Infokiosku v patře 0, a to kdykoliv během těchto dní od 9 do 21 hodin. Za útratu v hodnotě 500 – 1 499 Kč získáte kosmetickou taštičku na zip, nebo stylovou látkovou nákupní tašku v černé, nebo krémové barvě. Za nákup v hodnotě 1 500 – 2 499 Kč od nás dostanete skládací deštník, či skleněnou láhev na pití se šňůrkou. Za ty největší nákupy pak pro vás máme designové triko Palladium Collection by Mikela da Luka. 

Az online kaszinók a világ minden táján népszerű szórakozási formává váltak az emberek számára. Azzal, hogy a játékosok otthonuk kényelméből is hozzáférhetnek a játékokhoz, több idejük marad más érdeklődési körök és hobbik felfedezésére. Az egyik ilyen hobbi a vásárlás, és sok online kaszinójátékos szívesen tölti idejét a bevásárlóközpontokban. Számos oka van annak, hogy az online kaszinó https://kaszinoworld.com/ játékosok miért szeretnek a bevásárlóközpontokban vásárolni. Először is, ez egy kis szünetet biztosít az online játék virtuális világából. Bár az online játék izgalmas és élvezetes lehet, ugyanakkor elszigetelő is lehet. Ha elmegyünk egy bevásárlóközpontba és kapcsolatba kerülünk más emberekkel, a játékosok jobban érezhetik magukat a valós világgal kapcsolatban. Emellett a bevásárlóközpontokban való vásárlás lehetőséget nyújt a játékosoknak arra, hogy felpróbálják a ruhákat, személyesen is megnézzék a termékeket, és a vásárlás előtt meggyőződjenek a minőségről. Ez különösen fontos azok számára, akik a mérettel vagy a termék kinézetével és tapintásával kapcsolatos aggályok miatt ódzkodnak az online vásárlástól.

web_foto

PRO NI

Jarním měsícům vládnou barvy, přičemž letošním odstínům kraluje barva roku Viva Magenta. Tato výrazná a energická barva skvěle ladí s jemnými světlými doplňky. Nemusíte se ale bát ji doplnit ani květinovým vzorem, který bez debat patří mezi hlavní prvky tohoto období. Rozkveťte s elegantním outfitem z obchodů Marks & Spencer, C&A a MOHITO. 

113

Nabírané midi šaty s hranatým výstřihem ze směsi lnu, Marks & Spencer, orientační cena 1 699 Kč; Blejzr regular fit, C&A, orientační cena 1 412 Kč; Květinová kabelka, MOHITO, orientační cena 699 Kč; Sandály na masivním podpatky, MOHITO, orientační cena 999 Kč.

Padnoucí komplety, rozšířené kalhoty a svítivá zelená – to vše jsou trendy jara a nadcházejícího léta, se kterými rozhodně nešlápnete vedle. Slaďte se do monochromatického looku a stavte se pro jeho jednotlivé části do prodejen MANGO a H&M.

112

Kalhoty palazzo se záševky, MANGO, orientační cena 1 299 Kč; Mini kabelka, H&M, orientační cena 899 Kč; Štrasové náušnice, H&M, orientační cena 399 Kč; Halenka s řasením na výstřihu, MANGO, orientační cena 799 Kč.

Samozřejmě ne všechny příležitosti dovolují vynést křiklavé odstíny. Dali jsme proto pro vás dohromady také decentní variantu, která dokonale podtrhne vaši ženskost. Jistě vás pak potěší zpráva, že v obchodě WOJAS na vás během Palladium Shopping Weekendu čeká sleva 25 % na celý sortiment a v ESPRIT zase sleva 20 % v případě nákupu nad 2 500 Kč.  

114

Halenka se stojáčkem, MOHITO, orientační cena 599 Kč; Kalhoty woven, ESPRIT, orientační cena 1 999 Kč; Dámské lodičky, WOJAS, orientační cena 2 999 Kč; Krátký trenčkot, Marks & Spencer, orientační cena 1 799 Kč.


PRO NĚJ

Nestárnoucí all-denim nefrčí jen v dámské sekci, ale i u pánů. Postavte si celodžínový outfit, u kterého již dávno neplatí, že vršek a spodek musí být stejného odstínu. Kdy jindy si navíc pořídit toto dokonalé kombo značky Armani Exchange než tento víkend, kdy můžete využít 20% slevu na jejich vybrané modely. Přidejte k tomu 25% slevu na celý sortiment v prodejně Wangler / Lee plus 20 % z ceny dolů na vybranou obuv v ECCO a hned víte, že tento víkend zkrátka musíte strávit v Palladiu.

111

Bunda Armani Exchange, Armani Exchange, orientační cena 5 490 Kč; ECCO Soft 60 M, ECCO, orientační cena 4 299 Kč; Džíny Armani Exchange, Armani Exchange, orientační cena 4 390 Kč; Men‘s legendary denim graphic T-shirt in Tofu, Wrangler / Lee, orientační cena 215 Kč.


Podívejte se na kompletní seznam prodejen, které pro vás chystají během Palladium Shopping Weekend slevy a přečtěte si více o dalším programu.


Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Ceny produktů se v čase mohou měnit.
Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #krasa #lifestyle #jaro