Pastelová zima - zapomeňte na smutnou černou, a oblékněte se do jemných tónů pastelek!

Je na čase jít proti proudu. Rozzařte ulice v bleděmodrém kabátě, růžových šatech, lila svetru nebo mint kabelce. Zimní móda rozhodně nemusí být nudná a smutná. Barvy vás nabíjí energií!

Kabáty

Když se rozhlédnete po ulicích, nejspíš uvidíte spoustu po uši zabalených lidí v tmavých a nevýrazných kabátech. To je ale velká škoda, protože právě pastelové zimní svršky zaznamenaly letošní sezónu velký boom. Jsou hravé, mladistvé a zlepší vám náladu i během pochmurného pondělního rána.

Chlupatý, TOPSHOP (patro +1). S kapsami, Levi’s (patro -1). Žlutý a mentolový, MANGO (patro +1). Růžový, H&M (patro -1, 0). 

Šaty a sukně

Není nic ženštějšího než rozevlátá sukně a šaty v pastelových tónech. Pokud nechcete působit jako něžná princezna, nebojte se kombinovat ženské prvky s těmi drsnějšími. K plisované midi sukni si tak klidně obujte rockerské kotníkové boty nebo ležérní tričko s nápisem. Pokud se chystáte na rande nebo třeba na svatbu, můžete se do jemných pastelek obléknout od hlavy až k patě. 

Šaty s laclem, TOPSHOP (patro +1). Žlutá sukně, MANGO (patro +1). Červeno růžová sukně, MAX&Co. (patro +1). Růžové šaty, H&M (patro -1, 0). Modré šaty, RESERVED (patro 0).

Svetry

V měkounkém barevném svetru si budete v práci i ve škole připadat jako zachumlaná v peřinách. Pastelové pleteniny se nosí v overzise střizích s retro vzory nebo s balónovými rukávy. Nezapomeňte svetr důkladně vyzkoušet, protože jen takový, který bude příjemný na dotek a nebude štípat, budete chtít nosit od jara až do zimy.

Pruhovaný a modrý, H&M (patro -1, 0). Krémový, HUGO Hugo Boss (patro +1). Zelenožlutý, TOPSHOP (patro +1). Fialový, MANGO (patro +1).

Doplňky

Pastelový trend se vám sice líbí, ale na barevný look nemáte dost odvahy? Pak jsou originální doplňky tím ideálním řešením! Výrazné boty, zelená kabelka nebo vtipné ponožky dodají i jednoduchému modelu extra šťávu. A pokud jste si barvičky naopak zamilovala, neváhejte si obarvit vlasy na růžovo nebo fialovo. Rozhodně tak budete nepřehlédnutelná!

Kabelka, MANGO (patro +1). Mokasíny, H&M (patro -1, 0). Ponožky a kozačky, TOPSHOP (patro +1). Sluneční brýle, MAX&Co. (patro +1). Sponky a přívěsek, Claire’s (patro -1). 

  Foto: archivy firem, Pinterest.com  
#vsechnastories #moda