Pohodlné outfity na home office

Práci z domova si oblíbil během pandemických let nejeden z nás. Není proto divu, že si takzvaný home office bere dodnes alespoň párkrát do měsíce celá řada lidí. Tušili jste ale, že se tento zvyk propsal i do světa módy? Posviťte si s námi na pravidla oblékání do domácí kanceláře a inspirujte se nabídkou pohodlných outfitů značek v Palladiu.

Zůstat v pyžamu celý den a pracovat z postele sice může znít lákavě, ale realita bývá bohužel odlišná. Oblečení má na nás totiž psychologický efekt, a proto se ráno i v případě home officu převlečte do něčeho, co bude vašemu mozku říkat: „Je čas se vrhnout do práce.“ Vyměňte pyžamo za některý z těchto kousků a uvidíte, jak se vám zvýší produktivita. 

Hlavní pravidlo oblékání pro práci z domova zní: pohodlnost na prvním místě. Pokud vás ale čekají během dne online schůzky s kolegy, šéfem nebo klienty, vsaďte spíše na ležérnost. Zkombinujte například elegantní bavlněnou košili volného střihu s legínami s elastickým pasem a zvonovými nohavicemi, které vás nebudou nikde tlačit. Pokud by vám měla být zima, nebo byste chtěli vypadat přece jen víc byznysově, stačí přes košili přehodit jednoduchý blejzr s ramenními vycpávkami. 

1

Legíny do zvonu, MANGO, orientační cena 299 Kč; Bavlněná košile, H&M, orientační cena 699 Kč; Business blejzr se zúženým pasem z recyklovaného materiálu, C&A, orientační cena 1 183 Kč

Pakliže preferujete na místo legín spíše tlustší tepláky, doplňte je slušivým topem, který ostatně bude na kameře vidět jako jediný. Perfektní volbou může být body s překládaným výstřihem a dlouhým rukávem, které seženete v obchodě RESERVED ve čtyřech barvách, včetně trendy olivové.

2

Mírně zúžené tepláky s vysokým pasem a manžetami, Marks & Spencer, orientační cena 799 Kč; Ponožky copánkový vzor, C&A, orientační cena 130 Kč; Body s překládaným výstřihem, RESERVED, orientační cena 599 Kč

Nezapomínejte, že během sedavé práce můžete i doma rychle prochladnout. Vsaďte proto na hřejivý svetr s rolákem v oversize střihu, který skvěle schová ne příliš oficiální spodek. Za ten vůbec nejpříjemnější lze označit legíny na jógu, v kterých můžete prosedět klidně celý den. V teple ale udržujte také chodidla, o což se postarají chlupaté pantofle z obchodu C&A. 

4

Černý svetr s rolákem, Mohito, orientační cena 399 Kč; Domácí obuv z umělé kožešiny, C&A, orientační cena 166 Kč; Legíny na jógu s vysokým pasem Go Balance, Marks & Spencer, orientační cena 799 Kč

Zatímco dříve se v teplákových soupravách vyráželo jen na sportovní akce nebo před dům vynést koš, dnes jsou nepostradatelnou součástí šatníku. Pořiďte si reprezentativní soupravu, ve které se vám bude nejen komfortně pracovat, ale také vám bude slušet. Tato lososová mikina přes hlavu s lampasy po stranách trupu a tepláky s gumou v pase budou skvěle ladit s huňatými papuči se srdíčky.

home_office

Růžové papuče CASA MIA, DEICHMANN, orientační cena 399 Kč; Dámská tepláková souprava, SPORTISIMO, orientační cena 1 599 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #fashion #Home Office