Poradíme vám, co na sebe na výlet

Chystáte se objevovat nová místa v přírodě i ve městě, dopřát trochu čerstvého vzduchu při venkovním běhu nebo snad vyrazit na hory? My se postaráme, abyste byla stylová i během zimních radovánek. Na vás už je jen vymyslet destinaci.

Na dlouhé procházky

Bojíte se světlých barev? Stejnou parádu uděláte i v tmavé bundě. Hřejivý péřový kabát od ADIDASU vás nejen dokonale zahřeje, ale schováte pod něj i krémové legíny, ve kterých můžete z procházky rovnou do restaurace. Jednobarevný svetr nechte tentokrát doma. Nahraďte ho šik kostkovaným, třeba z GANTU. Nazujte si zateplené kozačky z GEOXU nebo sněhule, na hlavu nasaďte pořádný kulich od Calvin Klein Jeans a máte jistotu, že ani na celodenním výletu si na vás zima nepřijde.

Microsite_Zimni_vylety_14

KABÁT BELTED DOWN, ADIDAS, orientační cena 6 799 Kč, Legíny s puky, H&M, orientační cena 399 Kč, SVETR GANT D1. ARGYLE C-NECK, GANT, cena ve slevě 3 499 Kč, Pompon čepice, Calvin Klein Jeans, orientační cena 1 350 Kč, Gant Kozačky- Snowmont, Office Shoes, cena ve slevě 2 510 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Na zimní běhání

Oblíbila jste si běhání a nechcete se ho vzdát ani v zimních měsících? Nemusíte! Stačí vybrat správné oblečení a poběží se vám stejně příjemně, jako když teploměr ukazuje o desítky stupňů víc. Tak jako při jakékoliv jiné zimní aktivitě, je základem vrstvení. Nezapomínejte také, že při startu byste měla pociťovat menší chlad. Jakmile se tělo nastartuje, prvotní zima odezní a vám bude po zbytek běhu příjemně. Pokud jste “teplokrevná” vystačíte si s dvěma vrstvami - přilnavým funkčním rolákem a lehkou bundou. Jestli patříte mezi zimomřivky, přihoďte ještě jednu slabší vrstvu. Vyberte si pevnou běžeckou obuv. I ta hraje důležitou roli v počtu naběhaných kilometrů. Nezapomeňte si chránit kotníky vysokými ponožkami, nasaďte si rukavice a slabší čepici, abyste předešla nepříjemným bolestem a nachlazením. Jestli si nejste jistá výběrem, rádi vám pomůžou třeba v prodejně ADIDAS. Máte odškrtnuté všechny položky? Dejte si krátký stretching a vyběhněte. Už vám nic nebrání!

Microsite_Zimni_vylety_16

BUNDA TERREX MYSHELTER PRIMALOFT PARLEY PADDED, ADIDAS, orientační cena 5 299 Kč, LEGÍNY ADIDAS OWN THE RUN BETTER WINTER RUNNING, ADIDAS, orientační cena 1 799 Kč, RUKAVICE AEROREADY, ADIDAS, orientační cena 699 Kč, ČEPICE LOGO, ADIDAS, orientační cena 649 Kč, TRIČKO ADIDAS OWN THE RUN 1/2 ZIP, ADIDAS, orientační cena 1 299 Kč, BOTY ADIDAS BY STELLA MCCARTNEY ULTRABOOST 21, ADIDAS, orientační cena 6 199 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Na túru

Výlety zasněženou přírodou a výhledy na nedotčenou krajinu jsou jedinečným zážitkem, který stojí za červené tváře a zmrzlé nosy. Než se ale do zimní turistiky pustíte, je třeba pečlivě naplánovat nejen trasu, ale zvolit i správné oblečení.  Začněte přiléhavým termoprádlem, na které přijde zapínací mikina z měkkého flísu a jako poslední zateplená bunda. Horní vrstvu slaďte s nepromokavými turistickými kalhotami a na hlavu nasaďte měkkou čepici. Nezapomínejte ani na kvalitní obuv s přilnavou podrážkou, která se hravě vypořádá i s náročným terénem. Pak už jen do batohu zabalte teplý čaj,  svačinu a jednu vrstvu “kdyby náhodou” a jste připravená na pořádný výšlap. Kompletní vybavení najdete u prodejce ADIDAS.

Microsite_Zimni_vylety_18

BOTY TERREX SWIFT R3 MID GORE-TEX HIKING, ADIDAS, orientační cena 4 399 Kč, BUNDA TERREX MYSHELTER DOWN HOODED, ADIDAS, orientační cena 7 999 Kč, ČEPICE ADICOLOR CUFF KNIT GLITTER, ADIDAS, orientační cena 599 Kč, KALHOTY TERREX ZUPAHIKE HIKING, ADIDAS, orientační cena 2 499 Kč, BUNDA TERREX ZUPAHIKE HOODED FLEECE, ADIDAS, orientační cena 3 899 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit. 

 

Na svah

Kdy naposledy jste se rozmazlila novou výbavou na lyže? Přestože funkční oblečení vydrží několik sezón, občas není na škodu udělat si radost, aby se vám ráno lezlo z vyhřáté postele o chlup lépe.  ADIDAS představil zimní kolekci TERREX, která je navržena do náročných outdoorových podmínek. Trendy bunda a lyžařské kalhoty jsou vyrobeny ze strečového softshellového materiálu GORE-TEX INFINIUM™, a tak vás udrží v teple i v nepříznivém počasí. Za omrknutí stojí i kolekce Quiksilver & ROXY plná designovek vytvořených speciálně pro snowboarďáky. Abyste se nemusela stydět vysvléknout v horské restauraci, přikupte si do výbavy i skvěle padnoucí funkční tričko, nebo rovnou dvě. Tím to ale nekončí, blýsknout se můžete i v nových přeskáčích. Pokrokové Heady  nejen skvěle vypadají, ale dají vám oporu potřebnou pro maximální výkon. Myslet byste měli především na své bezpečí. Kulichům na svahu dávno odzvonilo, raději sáhněte po moderní, bytelné přilbě. Velký výběr lyžařského vybavení najdete ve SPORTISIMU.

Microsite_Zimni_vylety_07

BUNDA TERREX SKYCLIMB HYBRID INSULATION SKI TOURING, ADIDAS, orientační cena 6 799 Kč, KALHOTY TERREX SKYCLIMB TOUR GORE SKI TOURING SOFT SHELL, ADIDAS, orientační cena 6 799 Kč, TOP TERREX XPERIOR, ADIDAS, orientační cena, 1 999 Kč, Lyžařská dámská obuv Head EDGE LYT 80 W, SPORTISIMO, cena ve slevě 4 499 Kč, Dámská lyžařská přilba s visorem Etape GRACE PRO, SPORTISIMO, orientační cena 1 990 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

Do Après-ski baru

Dáváte přednost večerním procházkám po městě a Après-ski barům? I na vás jsme mysleli a připravili jsme pro vás parádní inspiraci na radovánky v horském stylu. Základem je pořádná trendy bunda! Taková, která vás díky péřové výplni udrží v teple, přestože teploty klesnou hluboko pod nulu. Přesně to splňuje model Fashion Down Puffer od ADIDASU. K němu přidejte krémové zimní boty z Office Shoes, úpletovou Calvin Klein Jeans čepici a jste připravena. Jestli si během procházky odskočíte do baru, zapomeňte na městské outfity. Raději natáhněte světlé džíny a pohodlnou oversized mikinu, Napapijri nebo The North Face. Jedině tak zažijete to pravé Après-ski.

Microsite_Zimni_vylety_11

BUNDA FASHION DOWN PUFFER, ADIDAS, cena ve slevě 4 239 Kč, Fleecová Mikina Teide, Napapijri, orientační cena 4 190 Kč, Džíny bootcut s vysokým pasem, MANGO, orientační cena 799 Kč, Boty Tommy Hilfiger Hikery- Juno 1n, Office Shoes, cena ve slevě 3 350 Kč, Fisherman beanie čepice, Calvin Klein Jeans, orientační cena 990 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

 

PS: Máte už dost zimy, čajů a teplých ponožek? Nejvyšší čas vyrazit za exotikou! S Blue Style stačí jen sbalit kufry a za dva dny můžete chytat bronz na Mauriciu, surfovat na Srí Lance, nebo obdivovat safari v Keni. Koukněte se na širokou nabídku jejich zájezdů a objevte svou vysněnou destinaci.

#vsechnastories #moda #krasa #zdravi #lifestyle #zabava