Šest nejlepších voděodolných řasenek nejen na léto

Dovádění u bazénu, vydatný déšť, celodenní vlhko ani slzy. Kvalitní voděodolné řasenky nezaskočí žádné nástrahy! Užijte si dlouhé a krásně natočené řasy nejen v létě, aniž byste se museli obávat černých šmouh kolem očí. Vybrali jsme pro vás šest nejlepších voděodolných řasenek na trhu, které byste měli zařadit do své celoroční make-up výbavy.

Lash Power Long-Wearing Formula

Pokud jste doposud odmítali voděodolné řasenky kvůli jejich náročnějšímu odličování, pak pro vás máme skvělou zprávu. Řasenku Lash Power Long-Wearing Formula od značky Clinique totiž odlíčíte snadno jen pomocí teplé vody. Nečeká vás tak žádné drhnutí ani podrážděné oční okolí. 

clinique

Lash Power Mascara Long-Wearing Formula od Clinique, Clinique, orientační cena 870 Kč

2000 Calorie

Mezi milovníky make-upu se snad už nenajde nikdo, kdo by o této řasence ještě neslyšel. 2000 Calorie Waterproof Volume řasenka od Max Factor se za více jak 20 let zapsala do paměti žen jako produkt, který řasy zahustí a zajistí jim maximální objem. 

max_factor_1

2000 Calorie Waterproof Volume od Max Factor, dm drogerie markt, orientační cena 249 Kč

Volume Mania

Řasenka Volume Mania dostála svého jména, jelikož při svém uvedení opravdu strhla mánii. Její široký kartáček se spoustou štětin zahustí vaše řasy, aniž by vytvářel žmolky, a navíc vašemu pohledu dodá trochu té svůdnosti.

Dermacol

Volume Mania od Dermacol, Dermacol, orientační cena 249 Kč

Diorshow Pump N Volume

V našem seznamu však nesmí chybět ani kosmetika od těch nejluxusnějších značek, mezi které Dior bez debat patří. Vychutnejte si přirozený efekt falešných řas, který vytvoří dlouhotrvající voděodolná řasenka Diorshow Pump N Volume.

dior

Diorshow Pump N Volume Waterproof od Dior, SEPHORA, orientační cena 1090 Kč

Hypnose Drama

Zhypnotizujte své okolí díky řasence Hypnose Drama od značky Lancôme. Pomocí speciálně tvarovaného štětce dodáte svým řasám intenzivní barvu a objem. Řasenka má přilnavou voskovou texturu a je bez parfemace.

Lancome_(1)

Lancôme Hypnose Drama Waterproof řasenka, DOUGLAS, orientační cena 1019 Kč

Chanel Inimitable 

Voděodolnou řasenku Chanel Inimitable si zkrátka zamilujete. Proč? Protože s ní jedním tahem řasy nejen rozčešete, ale zároveň vytvoříte 3D líčení. Řasy však budou i nadále působit přirozeně a jemně.

chanel

Chanel Inimitable Waterproof, DOUGLAS, orientační cena 1200 Kč

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách, nebo na jejich e-shopech, a to do
vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #krasa #lifestyle