Stylové outfity, ve kterých v zimě nezmrznete

Zimní móda nemusí být nuda. Nevzdávejte se ani v chladnějších dnech kratších sukní nebo šatů a objevte kouzlo chytrého vrstvení. Připravili jsme si pro vás čtyři outfity pro dámy i pro pány, ve kterých si ukážeme, jak se stylově obléct a nezmrznout.

Kabát se dá skvěle vrstvit, jelikož si pod něj můžete obléct více kusů oblečení, a to například i slabší denimovou bundičku nebo blejzr. Pokud se však nechcete cítit jako sněhulák, začněte s úzkou základní vrstvou, ideálně tričkem s dlouhým rukávem.

Přes to pak přetáhněte střední hřejivou vrstvu v podobě roláku z kvalitní vlny. Tento krémový svetr značky GANT obsahuje kašmír, takže vás nejen udrží v teple, ale je i příjemný na kůži. Celý outfit nezapomeňte vyšperkovat doplňky v podobných odstínech.

02

Všechny kousky z prodejny GANTRolák GANT D1. Lounge Rollneck Sweater, orientační cena 4 479 Kč; Čepice Wool Ribbed Beanie, orientační cena 1 599 Kč; Kotníková obuv Monthike, orientační cena 4 999 Kč; Kabát Wool Blend Overcoat; Kabelka Iconic Mini Leather Bag, orientační cena 6 599 Kč. 

I v mrazivém počasí můžete vytáhnout sukni v mini nebo midi délce. Stačí ji doplnit silnými punčochami a sexy kozačkami nad kolena. Ty nohy opticky prodlouží a přitáhnou pozornost. Jako svrchní vrstvu můžete zvolit plyšovou bundu do pasu s kožešinovým límcem, která bude perfektně ladit s trendy klapkami na uši. Kůže letos frčí, a proto namísto látkových rukavic kupte raději rukavice kožené nebo koženkové, které působí minimalisticky a velmi elegantně. 

03

Všechny kousky z prodejny MOHITOMidi sukně s páskem, orientační cena 699 Kč; Kozačky nad kolena s širokým podpatkem, orientační cena 1 399 Kč; Bunda s kožešinovým límcem, orientační cena 1 299 Kč; Prošívané rukavice, orientační cena 449 Kč; Klapky na uši, orientační cena 249 Kč.
 

Pánové, pořiďte si na nadcházející sezonu basic kousky, které se vzájemně jednoduše kombinují. Vsaďte na zemité odstíny jako jsou khaki zelená, béžová, tmavě modrá nebo hnědá a uvidíte, kolik různých outfitů z nich budete schopni vytvořit.

Stylová plátěná bunda z prodejny H&M zastoupí v sychravých dnech nevzhlednou pláštěnku. Navíc pod ni pohodlně navlečete i tři vrstvy – tílko nebo tričko, jemný pletený svetr s žebrovaným rolákem a manšestrovou bundu volného střihu. Celý na první pohled obyčejný outfit rozbijte vzorovanou šálou s kostkou.

04

Všechny kousky z prodejny H&MVzorovaná šála námořnická modř/kostka, orientační cena 339 Kč; Vodoodpudivá plátěná bunda Loose Fit tmavě zelená khaki, orientační cena 2 499 Kč; Manšestrová bunda Loose Fit tmavomodrá, orientační cena 999 Kč; Jemně pletený svetr s rolákem Slim Fit bílý, orientační cena 649 Kč; Kalhoty Worker Relaxed Fit, orientační cena 1 249 Kč; Čepice z žebrovaného úpletu krémová, orientační cena 339; Tenisky bílé, orientační cena 999 Kč. 

Je vaším šálkem kávy spíše streetwear styl? Pak budou správnou volbou cargo kalhoty se stahovací šňůrkou u kotníků, které udrží vaše nohy v suchu a v teple. Přidejte k nim tričko na tělo, na které oblečte ještě slušivé bavlněné polo tričko, jehož límeček bude vykukovat pod mikinou. Nahoru si pořiďte fleecovou bundu v kontrastních barvách a se stojáčkem, který vás uchrání před větrem.

01

Všechny kousky z prodejny CELIOKalhoty cargo Cokit4, orientační cena 1 399 Kč; Pletená čepice Viribean, orientační cena 399 Kč; Bunda fleece Cucurly, orientační cena 1 359 Kč; Polo tričko Ceroy s límečkem, orientační cena 719 Kč; Mikina na zip Vethree, orientační cena 879 Kč.

Vyobrazené produkty jsou k dostání buď v prodejnách nebo na jejich e-shopech, a to do vyprodání zásob. Jejich ceny se můžou měnit.

Zdroj fotografií: Shutterstock a nájemci prodejen z PALLADIA

#vsechnastories #moda #krasa #lifestyle #podzim #boty